Openingstijden van de beurs van New York

Als u besluit om met eigen geld op de aandelenbeurzen te speculeren, dat wil zeggen door gebruik te maken van de CFD's van de CFD-handelsplatforms, dan is het nodig dat u de aandelen kent waarin u belegt. U moet echter ook de openingstijden van deze markten kennen. Hier kunt u daarom uitvinden wat de openingstijden zijn van de beurs van New York, die een van de belangrijkste aandelenbeurzen ter wereld is.  

66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Wat zijn de openingstijden van de beurs van New York?

De New York Stock Exchange of NYSE heeft de volgende openingstijden:

  • De beurs begint elke dag om 9.30 uur
  • en sluit om 16 uur

Maar let op: het gaat hier om de Amerikaanse openingstijden. In Nederland gaat de beurs dus om 15.30 uur open en sluit om 22 uur.

 

Waarom moet je deze openingstijden kennen?

De openingstijden van de beurs van New York zijn belangrijk omdat daardoor de koersen van de aandelen die er deel van uitmaken live gevolgd kunnen worden. Het gaat hierbij om de meeste Amerikaanse aandelen, zoals Google of Facebook.

 

Beoordeling: 3.90 21 stemmen

Hoe kunt u op de beurs van New York handelen?

Met de CFD's kunt u rechtstreeks beleggen op de beurs van New York; ofwel door te speculeren met de belangrijke Amerikaanse beursindexen ofwel door te beleggen in de aandelen die aan deze beurs genoteerd staan.

Beleg nu op de Beurs van New York!
66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.