Micro-trading

Micro-trading is een methode om op de beurs te beleggen die heel efficiënt is. De methode kent echter ook enkele bijzonderheden die men moet kennen en perfect moet beheersen om snel winst te kunnen maken op de verschillende financiële markten.  

Begin vandaag nog!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Micro-trading

Definitie en principe van micro-trading:

Microtrading is een erg efficiënte, maar tegelijk ook ietwat bijzondere methode van beleggen op de beurs. Het is daarom beter deze methode perfect te kennen en te beheersen om efficiënt op allerhande financiële markten te kunnen speculeren.

De eerste uren van de noteringen zijn de uren waarin de volatiliteit het sterkst is: dit is bijgevolg de beste periode, omdat de operatoren dan extreem actief zijn.

Als u zich wilt bezighouden met micro-trading, is het belangrijk dat u de exacte openingstijden van de verschillende markten kent.

 

Vereiste basis voor micro-trading:

Omdat de strategie van het micro-trading een beetje ingewikkeld is, is ze eerder bedoeld voor ervaren beleggers die de beurzen goed kennen, weten hoe ze werken en gewend zijn om online te speculeren.

Maar deze methode is ook goed geschikt voor beleggers die niet veel tijd hebben om aan de financiële markten te besteden, hoewel het wel nodig is om er dagelijks mee bezig te zijn.

 

Micro-trading in de praktijk:

Om micro-trading goed toe te passen moet je de technische indicatoren zorgvuldig uitkiezen. Stochastische oscillatoren met een tijdeenheid van een minuut verdienen de voorkeur omdat ze het beste passen bij deze speculatiemethode.

Begin dus op het moment dat de markt opent met het weergeven van een stochastiek met 21 perioden op een minutengrafiek. Wacht vervolgens tot deze indicator een overgekochte zone aangeeft, oftewel hoger dan 80, of een oververkochte zone, oftewel lager dan 20. U kunt dan positie nemen op het snijpunt van de twee lijnen van de stochastische oscillator. Vanzelfsprekend neemt u een kooppositie in als het snijpunt in een oververkochte zone ligt en een verkooppositie als de lijnen in een overgekochte zone kruisen.

Maar let er op dat als deze stappen zijn afgerond u uw winst neemt en eventuele verliezen beperkt. Doe dit door op een verstandige manier stoporders te plaatsen, bij voorkeur op tussenliggende dieptepunten of opeenvolgende hoogste waarden.

Hoe kan micro-trading in de praktijk worden gebracht?

Om direct in de praktijk te brengen wat u net heeft geleerd over micro-trading gaat u naar een online beleggingsplatform en begint u met het testen van verschillende strategie├źn, zodat u uw toekomstige winsten maximaliseert!

Begin vandaag nog!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.