Plus500: Een makelaar gereguleerd en goedgekeurd door vele financiële autoriteiten.

De makelaar Plus500 biedt een onmiskenbaar voordeel omdat hij verschillende goedkeuringen heeft van financiële toezichthouders. De onderneming is gevestigd in Israël, maar heeft fysieke kantoren in Londen en Sydney en is geautoriseerd en gereguleerd door de FCA, CySec en de Australian Securities and Investments Commission.

U kunt zich dus in het volste vertrouwen en met de zekerheid dat hij zich aan de geldende regels houdt, met name wat betreft de veiligheid van de transacties. Plus500 is een bedrijf dat al enkele jaren genoteerd staat aan de London Stock Exchange.

 

De voorwaarden voor het openen van een rekening bij Plus500:

Als u een handelsrekening wilt openen bij de Plus500 broker, vul dan eenvoudigweg een eenvoudige online vragenlijst in met uw persoonlijke gegevens. Uiteraard moet u ook een storting doen om te beginnen met investeren in de financiële markten.

Het bedrag van uw eerste storting is belangrijk en moet zorgvuldig worden gekozen en rekening houden met uw dagelijkse financiële behoeften. Merk hier op dat de minimale storting die vereist is door Plus500 is ongeveer 100€.
Zodra u zich heeft geregistreerd op het Plus500-platform, kunt u vanuit uw beveiligde ruimte beginnen te beleggen in aandelenmarkten, grondstoffen of valuta's. U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis demo account aangeboden door deze makelaar. Met deze rekening kunt u investeren in reële marktomstandigheden, maar met virtueel geld, zodat u kunt trainen zonder dat u uw eigen kapitaal hoeft te riskeren. U kunt dan teruggaan naar de klassieke handelswijze met behulp van uw echte rekening.

De minimale transactieomvang van Plus500 is 2.500 eenheden. U profiteert van een hefboomeffect van maximaal 1:30.

 

Documenten gevraagd door Plus500 om de opening van een rekening te valideren:

Om het gebruik van zijn platforms en de transacties van zijn klanten volledig te beveiligen, heeft de broker Plus500 het recht om bepaalde documenten van u op te vragen wanneer u zich online registreert, waaronder:

  • Een identiteitsbewijs of een ander door de overheid afgegeven document met een foto, een identificatienummer, uw volledige naam en voornaam, uw geboortedatum en -plaats en een vervaldatum die uiteraard niet mag worden overschreden.
  • Een bewijs van verblijf met uw volledige naam en adres. Dit bewijs moet afkomstig zijn van een financiële instelling, nutsbedrijf, overheidsinstantie of gerechtelijke instantie. Dit kan een bankafschrift, een creditcardafschrift, een water- of gasrekening, een certificaat van lokale of inkomstenbelasting, een telefoonrekening, een internet- of televisierekening zijn. Dit document moet minder dan 3 maanden oud zijn.
  • Tot slot kan Plus500 in sommige gevallen controleren waar uw kapitaal vandaan komt door u te vragen om een kopie of scan van bepaalde documenten, zoals uw creditcard, bankafschrift of creditcardafschrift, te verstrekken.

Pas nadat deze gegevens zijn geverifieerd, kunt u uw effectenrekening bij deze broker daadwerkelijk gebruiken. Vergeet niet de scans van deze documenten voor te bereiden voordat u zich registreert en voordat u het online formulier invult.
 

De verschillende handelsplatformen van de Plus500 broker:

De Plus500 makelaar is ook een technologie-gedreven makelaar omdat hij zijn gebruikers verschillende handelsplatformen biedt, elk met veel praktische functies en innovatieve tools.

Het Webtrader platform is het officiële platform van Plus500 en is direct online toegankelijk zonder dat u iets hoeft te downloaden. U kunt het direct vanaf de website van deze makelaar openen. Uiteraard beschikt dit platform over alle praktische functies die nodig zijn voor een comfortabele investering.

Het Windows Trader platform is een software die u moet downloaden en installeren op uw computer of tablet. U moet echter wel over de Windows-interface van Microsoft beschikken om deze te installeren en te gebruiken. Dit handelsplatform heeft dezelfde functionaliteiten als het Webtrader platform met de tools die u nodig heeft voor uw handel.

Tot slot heeft de broker Plus500 onlangs verschillende applicaties beschikbaar gesteld aan zijn gebruikers om te handelen vanaf een smartphone of tablet. Deze specifieke platformen bieden minder mogelijkheden dan de andere twee webplatformen, maar zijn toegankelijk via de iO- en Android-interfaces en dus compatibel met de meeste mobiele apparaten op de markt.

Natuurlijk kunt u ook meerdere van deze platformen tegelijk gebruiken door ze te verbinden met uw persoonlijke identifiers, wat u meer mogelijkheden biedt.
 

De tools en functies van Plus500:

Plus500 biedt verschillende praktische functies om uw risico's beter te beheren en uw winstgevendheid te verhogen. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Aanpasbare hefboomwerking: U kunt kiezen tussen een lage of hoge hefboomwerking op elk van uw posities. De hefbomen die u voor elke transactie worden voorgesteld, houden automatisch rekening met uw eigen kapitaal en de waarde van uw totale posities om verliezen te vermijden die uw kapitaal overschrijden.
  • Stop loss en stop profit orders: Met deze tools kunt u zelf bepalen op welk niveau van verlies of winst uw positie moet worden gesloten. Hierdoor hoeft u de evolutie van uw posities niet in real time op te volgen en hoeft u geen excessieve verliezen of het niet nemen van winsten op het juiste moment te vermijden. U kunt aan deze orders een stopgegarandeerde optie toevoegen die uw positie zal sluiten tegen de strikte prijs die is aangegeven, zelfs in het geval van een plotselinge daling van de markt.
  • Prijswaarschuwingen: Deze functie waarschuwt u wanneer de prijs van een activum een door u gekozen aankoop- of verkoopwaarde bereikt. Deze waarschuwing sluit uw positie niet af, maar informeert u eenvoudigweg over het bereiken van een doel en laat u vrij om op basis hiervan te handelen wanneer het u uitkomt.
  • Tracking trigger: Dit is een functie die het mogelijk maakt om een positie open te houden zolang de koers in de door u overwogen richting beweegt, maar die mij automatisch sluit in geval van een verandering van richting en na een bepaald aantal pips.

 

Ondersteuning voor handelaren bij de Plus500 makelaar:

De Plus500 online broker biedt niet echt een online trading lesmodule aan. Nieuwe handelaren worden echter niet buiten beschouwing gelaten en profiteren van een regelmatige controle door hun adviseur.

Opgemerkt moet worden dat deze makelaar biedt een online hulpdienst die 24 uur per dag bereikbaar is en een zeer beschikbare en attente technische ondersteuning die u in meerdere talen antwoord geeft op uw vragen.

Om te trainen, kunt u rekenen op een gratis demo account waarmee u uw hand te proberen op de handel zonder dat u enig risico te nemen met uw echte rekening en dus verschillende strategieën te testen voordat u aan het grote avontuur van de handel in aandelen.
 

Stortingen en opnames bij de makelaar Plus500:

Om uw stortingen op het Plus500 broker platform te doen, heeft u vele betaalmethoden tot uw beschikking. Stortingen kunnen worden gedaan met Visa of Mastercard, via een elektronische portemonnee zoals PayPal of Skrill of door middel van een bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat de minimale aanbetaling 100€ bedraagt.

Opnames van uw Plus500 account zijn gratis en worden voornamelijk gedaan door middel van een overschrijving naar de rekening waarvan u uw storting heeft gedaan. Het is echter mogelijk om uw bankgegevens te wijzigen om het geld op een andere rekening te ontvangen. Om een herroeping te doen, moet u uiteraard bepaalde documenten zoals een identiteitsbewijs en een bewijs van verblijf voorleggen.

 

Onze volledige mening over de makelaar Plus500:

De makelaar Plus500 lijkt veel voordelen te hebben voor personen die willen investeren in de financiële markten. Ten eerste biedt het zeer aantrekkelijke spreads omdat het een van de goedkoopste brokers op de markt is dankzij de Dealing Desk broker status, die het mogelijk maakt om de spreads te kiezen.

Een ander sterk punt van deze makelaar is dat hij door verschillende financiële autoriteiten wordt gereguleerd. Op deze manier kunt u zich registreren zonder het risico van fraude of veiligheidsrisico's met betrekking tot uw persoonlijke gegevens, financiële transacties of kapitaal.

Plus500 werd dankzij deze twee positieve punten tot de beste makelaars van 2016 gerekend. Maar dit zijn niet de enige kwaliteiten van deze makelaar die de afgelopen jaren veel prijzen heeft ontvangen. Plus500 beschikt namelijk over drie soorten innovatieve platforms die interessante instrumenten bieden op het gebied van risicomanagement. U heeft ook toegang tot een groot aantal activa, waaronder honderden internationale aandelen.

Maar natuurlijk heeft deze makelaar niet alleen voordelen. Een van de weinige zwakke punten die zijn geïdentificeerd, zijn bijvoorbeeld de tamelijk lange opnemingen in vergelijking met sommige andere makelaars.

Afgezien van deze paar nadelen, raden wij deze makelaar ten zeerste aan, die in staat zal zijn om aan al uw verwachtingen te voldoen en u een werkelijk uitzonderlijke handelservaring te bieden.

--- Publiciteit ---
Begin nu met handelen!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.