Gegevensblad eToro

eToro is waarschijnlijk een van de bekendste en populairste CFD-makelaars van het moment en niet voor niets. Het was met name een pionier op het gebied van sociale handel en biedt nog steeds technologische en praktische handelsinstrumenten die gemakkelijk te gebruiken zijn voor beleggers op alle niveaus.  Opgericht in 2007, het heeft vele erkenningen die het een van de meest betrouwbare makelaars op de markt maken.  

Begin nu met handelen!
75% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Gegevensblad eToro

De vele vergunningen en goedkeuringen van de eToro makelaar:

De eToro makelaar is natuurlijk een betrouwbare en serieuze makelaar die de regels van veiligheid en juridische vertrouwelijkheid in Europa volledig respecteert. Het beschikt ook over talrijke goedkeuringen zoals die van BaFin in Duitsland, de FSA voor het Verenigd Koninkrijk, CySec in Cyprus en MiFID, de referentie-autoriteit in Europa.

Ongeacht het land van waaruit u uw transacties uitvoert, bent u dus verzekerd van een kwaliteitsvolle dienstverlening en een zo goed mogelijke bescherming van uw persoonlijke gegevens en de financiële transacties die u uitvoert. Het is daarom ten zeerste aanbevolen om eToro te vertrouwen voor uw CFD-handel.

 

De voorwaarden voor het openen van een rekening bij eToro:

Om u te registreren bij de eToro makelaar, vult u eenvoudigweg een online formulier voor het aanmaken van een rekening in en deponeert u uw investeringskapitaal. De minimale storting vereist door deze makelaar is ongeveer 50 dollar.

Zodra u uw registratie heeft voltooid, heeft u toegang tot verschillende handelsplatformen en financiële markten over de hele wereld met een breed scala aan activa van alle soorten en maten. Een gratis demo-account laat u toe om te oefenen terwijl u de vele functies ontdekt die u ter beschikking staan, waaronder het beroemde OpenBook, dat een van de meest geavanceerde sociale trading modules van het moment biedt.

De maximale hefboomwerking die door eToro wordt aangeboden is 1:30, afhankelijk van het type activa en is daarom een van de meest aantrekkelijke in de markt. Het moet echter met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt om het risico van een aanzienlijk kapitaalverlies te vermijden.

 

Documenten die door eToro worden gevraagd om de opening van een rekening te valideren:

Net als alle makelaars die door de Europese financiële autoriteiten worden gereguleerd, is eToro belast met het controleren van de identiteit van zijn gebruikers en de herkomst van de fondsen die zij gebruiken om te speculeren. Als gevolg hiervan is het gerechtigd om u te vragen om bepaalde ondersteunende documenten te verstrekken voordat u de opening van uw effectenrekening valideert. Tot de te verstrekken documenten behoren onder andere:
Een identiteitsbewijs zoals een geldige nationale identiteitskaart of paspoort met uw volledige naam, achternaam, geboortedatum en -plaats en een wettelijk identificatienummer.

Een bewijs van verblijf op uw naam en in overeenstemming met uw huidig adres, van minder dan drie maanden. De toegestane ontvangstbewijzen zijn die van een financiële instelling, nutsbedrijf, overheidsinstelling of gerechtelijke autoriteit. U kunt bijvoorbeeld een bank- of creditcardafschrift, een elektriciteits-, water- of gasrekening, een fiscaal attest zoals uw aangifte inkomsten- of onroerendgoedbelasting, een telefoonrekening, een factuur van uw ISP of televisiedienstverlener overleggen.

Tot slot kan het nodig zijn dat eToro de bron van het geld dat u op uw handelsrekening stort, verifieert door middel van een kopie of scan van uw creditcard of een afschrift van uw bankrekening.

In het geval dat eToro u om een of meer van deze documenten vraagt, wees u er dan van bewust dat uw effectenrekening pas actief zal zijn nadat u deze heeft verstrekt. Het voordeel is dat u deze documenten elektronisch kunt versturen. Het enige wat u hoeft te doen is te wachten op hun validatie door het administratieve team van deze makelaar die u op de hoogte zal brengen zodra dit is gedaan.

 

De verschillende handelsplatformen van de eToro broker:

Om effectief te voldoen aan de behoeften van haar gebruikers, voorziet de eToro makelaar hen van verschillende moderne en voortdurend bijgewerkte handelsplatformen met veel innovaties.

Het eToro WebTrader platform was voorheen het portfolio management platform van deze makelaar, het integreren van de verschillende nuttige en praktische trading tools en het aanbieden van een eenvoudige en moderne interface.
Het OpenBook is ongetwijfeld het platform dat eToro zo succesvol heeft gemaakt. Het werd in 2011 geïntroduceerd en was de eerste die sociale handelsfunctionaliteit bood.  Op die manier kunnen de daarin geregistreerde handelaren met elkaar communiceren en met elkaar ruilen. Onlangs is dit platform gesynchroniseerd met het WebTrader platform, dus de twee entiteiten zijn nu één.

Tot slot, het Mobile Trader platform is de versie voor smartphones en tablets van eToro die mobiele handel mogelijk maakt. Beschikbaar om te downloaden voor iOS en Android, integreert het de functies van het WebTrader-platform en het OpenBook voor een complete online investeringservaring met, uiteraard, een vereenvoudigd ontwerp en ergonomie aangepast aan kleine schermen.

Vandaag de dag is eToro een enkel platform dat de functies en voordelen van elk van de oude WebTrader, OpenBook en Mobile Trader platforms combineert in een enkele interface beschikbaar met of zonder downloaden en op alle media.

 

Tools en functies die door eToro worden aangeboden:

De eToro makelaar is een innovatieve makelaar die technologie ten dienste stelt van de gebruikers met vele praktische tools en functies die beschikbaar zijn op het handelsplatform. Zo zult u in het bijzonder de volgende functionaliteiten kunnen vinden:

  • Stop- en limietorders waarmee u uw posities beter kunt beheren door uw winst op het juiste moment te nemen en uw verliezen te beperken in het geval van een negatieve markttrend.
  • Aangepaste volglijsten waarmee u de prestaties van specifieke bedrijfsmiddelen kunt volgen.
  • Een live newsfeed die u toelaat om in real time het nieuws van alle markten te volgen en zo een fundamentele kwaliteitsanalyse op te zetten.
  • Ergonomische en intuïtieve graphics, volledig aanpasbaar en waarop het mogelijk is om de meest efficiënte indicatoren weer te geven.
  • Een hefboomeffect dat wordt voorgesteld in functie van uw kapitaal en uw open posities die u de mogelijkheid heeft om te moduleren binnen een bepaalde limiet en die voor bepaalde posities 1:30 kan bereiken.
  • De social trading modules die deze broker beroemd hebben gemaakt en die u aanbieden om direct de posities van de beste traders op het platform te volgen of zelfs om ze automatisch te kopiëren in verhouding tot uw kapitaal. U kunt ook met deze handelaren bespreken om informatie te verkrijgen over de geïmplementeerde strategieën.

Een nieuwe functie maakt het mogelijk om met een druk op de knop live ondersteuning van het platform te krijgen.

 

Ondersteuning voor handelaren bij de eToro makelaar:

Bij eToro kunt u veel leren over online beleggen via een verscheidenheid aan relevante media voor handelaren van alle niveaus. Van de basisprincipes van de investering tot de meest complexe strategieën, inclusief grafische analyses en het gebruik van het platform en zijn functionaliteiten, worden alle onderwerpen behandeld in verschillende gratis toegankelijke documenten.

U vindt er verklarende video's, webinars en zelfs interactieve cursussen die zijn afgestemd op ieders niveau en ervaring, waarvan sommige gericht zijn op zelfs de meest ervaren handelaren.

eToro ondersteunt haar handelaren ook met een nieuwsblog om gebeurtenissen te volgen die de markt kunnen beïnvloeden, evenals een gratis demo-account waarmee u zowel de werking van het platform kunt testen en uw beleggingsstrategieën zonder risico's kunt opzetten.

 

Stortingen en opnames bij de eToro makelaar:

Stortingen bij eToro zijn een minimum van 50€ en geaccepteerde betalingsmethoden zijn kredietkaart, bankoverschrijving, PayPal, Neteller, 1-Pay, Skrill, Webmoney en GiroPay met variabele minimum transactiebedragen.
Opnames worden over het algemeen binnen een minimum van 5 werkdagen gedaan. De opnamekosten bedragen 5 dollar voor een opname van 20 tot 200 euro, 10 dollar voor opnames van 200 tot 500 euro en 25 dollar voor opnames van meer dan 500 euro. Bij opnames met een creditcard kan een dubbelzijdige kopie van uw kaart worden aangevraagd.

 

Onze volledige mening over de eToro makelaar:

De eToro CFD makelaar is ongetwijfeld een aanrader voor alle beleggers die een eerste succesvolle ervaring willen hebben op het gebied van online handelen. Dankzij een eenvoudig, intuïtief en technologisch handelsplatform tegelijkertijd, biedt het duidelijke en praktische diensten die perfect zijn voor handelaren die niet gewend zijn aan deze investeringsmethode.

Hoewel het aantal aangeboden activa minder is dan sommige van haar concurrenten, richt eToro zich op de meest populaire activa, waaronder internationale aandelen van de grootste marktkapitalisaties.

Sociale handel is natuurlijk een van de grootste voordelen van eToro omdat het veel mogelijkheden biedt dankzij het netwerk van meer dan 4,5 miljoen handelaren. De functies zijn ook zeer gemakkelijk te leren en de ondersteuning is altijd beschikbaar in verschillende talen met een snelle en serieuze klantenservice.

Tot slot moet eraan worden herinnerd dat eToro veel Europese goedkeuringen heeft.

Ten slotte heeft eToro zeer weinig nadelen. Wij betreuren met name de kosten voor het opnemen van geld, die minimaal blijven en worden gecompenseerd door vaste en aantrekkelijke spreads.

Onze conclusie over deze makelaar is dat het zijn status als de meest populaire makelaar goed heeft verdiend dankzij een strategie van constante innovatie en zijn zorg om de belegger te voorzien van een werkelijk aangename online beleggingservaring. Wij bevelen het daarom ten zeerste aan bij iedereen.

Open een rekening bij eToro:

U kunt nu uw online effectenrekening bij eToro openen door een eenvoudig online formulier in te vullen en uw eerste storting te doen. U heeft dan toegang tot alle functies van deze makelaar.

Begin nu met handelen!
75% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.