De beste Europese aandelen

De Europese aandelenmarkt trekt steeds meer online beleggers. Dit is te danken aan de volatiliteit van de grote beurzen, en vooral aan de aandelen van de grote Europese bedrijven, die elke dag bijzonder goed presteren en waarmee relatief zekere en snelle winsten geboekt kunnen worden. Maar hoe komt u erachter in welke aandelen u het beste kunt beleggen? Om dit te weten te komen vindt u hier een artikel over de beste Europese aandelen als het gaat om online beleggingen. Daarnaast ontvangt u enkele adviezen om u te helpen de goede keus te maken. Bovendien krijgt u de lijst met de 10 beste aandelen van dit moment.  

Handel in de beste Europese aandelen!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
De beste Europese aandelen

Hoe kiest u de beste Europese aandelen:

Omdat de belangrijke financiële centra in Europa zo verschillend zijn, is het moeilijk om te weten op welke aandelen je moet letten als je online wilt beleggen via afgeleide producten zoals de CFD's.

We hebben dus een lijst met Europese aandelen opgesteld waarmee u potentieel de grootste winsten kunt boeken, door ze te rangschikken naar de koersstijging per jaar. De 10 aandelen die hier worden besproken zijn dus interessant voor het innemen van posities voor de middellange en lange termijn. Vanzelfsprekend hebben we ons bij het opstellen van de vergelijking geconcentreerd op de aandelen die deel uitmaken van de berekening van de grote Europese beursindexen. Dit zijn de aandelen waarvan de kans het grootst is dat u ze aantreft op de online beleggingsplatforms van de CFD-brokers.

 

De lijst met de 10 beste Europese aandelen:

Hier vindt u dus een selectie van 10 Europese aandelen die op dit moment de moeite waard zijn om te volgen omdat de kans groot is dat hun koersen zullen stijgen.

  • Het Italiaanse aandeel ItalCementi, genoteerd op de FTSE MIB, met een jaarlijkse stijging van 141,73 %
  • Het Portugese aandeel Altri, genoteerd op de PSI 20, met een jaarlijkse stijging van 123,60 %
  • Het Italiaanse aandeel Anima Holding, genoteerd op de FTSE MIB, met een jaarlijkse stijging van 118,00 %
  • Het Spaanse aandeel Gamesa, genoteerd op de IBEX 35, met een jaarlijkse stijging van 106,44 %
  • Het Franse aandeel Peugeot, genoteerd op de CAC 40, met een jaarlijkse stijging van 76,91 %
  • Het Nederlandse aandeel Randstad, genoteerd op de AEX 25, met een jaarlijkse stijging van 59,72 %
  • Het Franse aandeel Valéo, genoteerd op de CAC 40, met een jaarlijkse stijging van 58,20 %
  • Het Belgische aandeel Delhaize, genoteerd op de BEL 20, met een jaarlijkse stijging van 57,66 %
  • Het Nederlandse aandeel TNT Express, genoteerd op de AEX 25, met een jaarlijkse stijging van 57,25 %
  • Het Duitse aandeel Fresenius SE, genoteerd op de DAX 30, met een jaarlijkse stijging van 27,92 %

Natuurlijk zijn dit niet de enige aandelen die aantrekkelijk zijn en kunt u ook op de kortere termijn speculeren met meer volatiele aandelen, of met aandelen met een dalende koers.

 

Een offerteplaats: Wat is het?

Een beursnotering, ook wel "financiële markt" genoemd, is een fysieke of virtuele plaats waar verschillende activa genoteerd zijn. In dit geval en voor onze doeleinden zijn deze beurzen belast met de notering van de aandelen van grote Europese ondernemingen.

Over het algemeen zijn deze noteringsplaatsen gelegen in grote Europese steden, die erkend worden als belangrijke economische spelers. Deze steden worden meestal gekozen op basis van hun toegankelijkheid en de infrastructuur die ze tot hun beschikking hebben om de handel en hun financiële instellingen te vergemakkelijken.

Hoewel veel Europese noteringsplaatsen zich in hoofdletters bevinden, is dit niet noodzakelijkerwijs het geval, zoals u kunt zien in de onderstaande lijst.

 

Lijst van de belangrijkste Europese beurzen:

Er zijn veel meer grote Europese effectenbeurzen dan men aanvankelijk zou denken. Hier is de lijst van alle beurzen en eventueel de daaraan gekoppelde aandelenindex:

Hoe kunt u in de beste Europese aandelen beleggen?

Alle goede Forex-brokers bieden hun gebruikers de mogelijkheid om door middel van online CFD's op de Europese aandelenmarkt te handelen. Als u zich bij een van die brokers inschrijft, kunt u dus beginnen met speculeren met de beste Europese aandelen.

Handel in de beste Europese aandelen!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.