De beste Amerikaanse aandelen

Om te investeren in de Amerikaanse aandelenmarkt, ontdek de lijst van de beste aandelen die in de VS genoteerd staan.

--- Publiciteit ---
Handel in Amerikaanse aandelen!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
De beste Amerikaanse aandelen

 Analyse van de koers van het Google aandeel
Analyse van de koers van het Canopy Growth aandeel
 Analyse van de koers van het Facebook aandeel
 Analyse van de koers van het Apple aandeel
 Analyse van de koers van het MCDonald?s aandeel
 Analyse van de koers van het Coca Cola aandeel
 Analyse van de koers van het Twitter aandeel
 Analyse van de koers van het Tesla Motors aandeel
 Analyse van de koers van het Nike aandeel
 Analyse van de koers van het IBM aandeel
 Analyse van de koers van het Microsoft aandeel
 Analyse van de koers van het Monsanto aandeel
 Analyse van de koers van het Netflix aandeel
 Analyse van de koers van het GoPro aandeel
 Analyse van de koers van het General Motors aandeel
 Analyse van de koers van het Amazon aandeel
 Analyse van de koers van het Alphabet aandeel
 Analyse van de koers van het Boeing aandeel
 Analyse van de koers van het Uber aandeel
 Analyse van de koers van het General Electric aandeel
 Analyse van de koers van het Beyond Meat aandeel
 Analyse van de koers van het Nvidia aandeel
 Analyse van de koers van het Aurora Cannabis aandeel
 Analyse van de koers van het Cisco aandeel
 Analyse van de koers van het Abbott aandeel
 Analyse van de koers van het AMD aandeel
 Analyse van de koers van het Walt Disney aandeel
 Analyse van de koers van het Intel aandeel
 Analyse van de koers van het Ford aandeel
 Analyse van de koers van het Procter & Gamble aandeel
Analyse van de koers van het Visa aandeel
Analyse van de koers van het Pfizer aandeel
Analyse van de koers van het Ebay aandeel

In welke markten kunt u de beste Amerikaanse aandelen verhandelen?

Voordat er online wordt gespeculeerd op de prijzen van de grootste Amerikaanse aandelen, is het belangrijk om bekend te zijn met de aandelenmarkten waarop deze effecten zijn genoteerd. Dit is wat wij u hier aanbieden met een herinnering aan de verschillende Amerikaanse beurzen.

De Verenigde Staten hebben inderdaad een groot aantal beurzen, maar we zullen hier alleen die noemen waarop de beste aandelen van dit land genoteerd staan. Dit zijn de twee grootste markten in de Verenigde Staten, namelijk de NYSE (New York Stock Exchange) waarop de aandelen van de grootste bedrijven van het land zijn genoteerd, waaronder de beroemde Coca-Cola en Boeing aandelen, en de NASDAQ markt (National Association of Securities Dealers Automated Quotation System) die de grootste technologie-aandelen van het land omvat, zoals Microsoft, Intel, Google en Cisco. De NASDAQ is een enigszins specifieke markt, aangezien deze vaak relatief recente technologiebedrijven met een zeer aanzienlijke groei omvat. Er zijn echter ook voorraden van bedrijven uit zeer verschillende sectoren. Wat bedrijven aantrekt op deze beurs is dat de regels die hier worden opgelegd met betrekking tot financiële informatie veel minder beperkend zijn dan op andere financiële markten.

Of het nu gaat om de NYSE-markt, de NASDAQ-markt of een andere Amerikaanse markt, de openingstijden van deze beurzen zijn hetzelfde. Zo staan de Amerikaanse aandelen elke dag tussen 15.30 en 22.00 uur Franse tijd op de beurs. Dankzij systemen als het elektronische communicatienetwerk, dat de traditionele markt vervangt, worden deze uren echter verlengd. Kortom, u kunt deze aandelen verhandelen wanneer u maar wilt, maar het is tijdens deze uren dat Amerikaanse aandelen de grootste volatiliteit zullen vertonen.

Tot slot moet worden opgemerkt dat de Amerikaanse beurzen worden gecontroleerd door een officiële instantie, de SEC (Securities Exchange Commission), die het Amerikaanse equivalent van de Franse AMF is.  U kunt dus contact opnemen met deze instantie als u een probleem heeft met een makelaar of op een van de Amerikaanse markten die we zojuist hebben genoemd.

 

Beursindexen waar u de beste Amerikaanse aandelen kunt vinden:

Als u niet zeker weet welke Amerikaanse aandelen u moet bekijken, overweeg dan aandelen waarvan de bedrijven deel uitmaken van een grote Amerikaanse aandelenindex. Dit komt omdat deze aandelen een betere liquiditeit hebben dan andere bedrijven en meer analyse mogelijk maken in het licht van de rijkdom aan informatie die u online over deze bedrijven kunt vinden. Ook analisten zijn zeer geïnteresseerd in deze aandelen en worden daarom vaak opgeroepen om marktsignalen en analyses te geven met betrekking tot de ontwikkeling van hun aandelenkoers.

De focus zal hier liggen op benchmark beursindexen zoals de Dow Jones Industrial Average, de index die gekoppeld is aan de NYSE-markt en ook wel bekend staat als de Dow Jones. Het omvat 30 bedrijven die tot de grootste in de Verenigde Staten behoren. Er zijn echter ook enkele effecten die op de NASDAQ zijn genoteerd, zoals Microsoft-aandelen of Intel-aandelen. De Dow Jones Index werd opgericht in 1896 en bestond oorspronkelijk uit slechts 12 aandelen, toen ongeveer 20 in 1916 en uiteindelijk 30 in 1928. Het is dus een van de oudste beursindexen ter wereld en is nog steeds een van de populairste in de ogen van beleggers, net als de aandelen die er deel van uitmaken.

Merk op dat de Dow Jones index ook in verschillende vormen kan worden gevonden, bijvoorbeeld het Dow Jones Transportation Average, dat, zoals de naam al aangeeft, specifiek waarden uit de transportsector rapporteert, of het Dow Jones Utilities Average, dat waarden uit de energiesector rapporteert.

Een andere benchmark aandelenmarktindex waarop u de beste Amerikaanse aandelen kunt vinden is de NASDAQ. Zoals de naam al doet vermoeden, weerspiegelt het de grootste aandelen die op de NASDAQ-markt zijn genoteerd. Maar deze index is onderverdeeld in verschillende vormen, waaronder de NASDAQ Composite, die alle bedrijven in deze beurs omvat, met een totaal van meer dan 5.000 aandelen, dus het is niet de meest interessante index als u de beste aandelen in dit land wilt vinden.  Het is daarom raadzaam om de NASDAQ 100-index, een benchmarkindex die rekening houdt met de 100 belangrijkste Amerikaanse bedrijven op de NASDAQ-markt in termen van totale marktkapitalisatie, beter te volgen.

Door op de Amerikaanse beurs te handelen via CFD's heeft u over het algemeen toegang tot de aandelen van deze twee hoofdindexen.