Beleggingstool WebTrader van eToro

WebTrader is de naam van het eigen beleggingsplatform van de Forex-broker eToro. Maar WebTrader is meer dan een gewoon beleggingsplatform. Zoals u in dit artikel kunt lezen is WebTrader een flexibel, innovatief en gebruiksvriendelijk beleggingstool, waarin verschillende handige hulpmiddelen en functionaliteiten zijn verzameld, gebaseerd op social trading. Dit platform, dat direct is verbonden met OpenBook, is ideaal voor beginnende of onervaren beleggers die er ervaring mee kunnen opdoen en kunnen leren om snel winstgevend te beleggen.  

Schrijf u in op eToro!
62% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Beleggingstool WebTrader van eToro

Het gebruiksgemak van WebTrader van eToro:

Het grootste voordeel van WebTrader van eToro is het gebruiksgemak. Dankzij een eenvoudig en modern design en de integratie van ergonomische tools die voor iedereen beschikbaar zijn, biedt WebTrader een speelse beleggingservaring die je geen hoofdbrekens kost. Dit geldt zelfs voor nieuwelingen die geen enkele ervaring hebben met online handel.

Naast andere pedagogische hulpmiddelen biedt het platform WebTrader diagrammen met analyses, individueel aanpasbare instellingen, een eenvoudig overzicht van uw open posities en waarschuwingsmeldingen over de laatste transacties op uw rekening of op de markt.

 

Een sociale benadering van het beleggen:

Het is met name vanwege zijn social tradingmodule dat het WebTrader-platform van eToro zich onderscheidt van de andere platforms op de markt. OpenBook is namelijk direct met het platform verbonden en biedt verschillende mogelijkheden voor bijscholing en om winsten te maken.

Dankzij deze functionaliteit kunt u live de posities van de beste beleggers van WebTrader volgen. Omdat u toegang heeft tot hun informatie, kunt u dus leren om zelf ook winnende strategieën toe te passen. Een van de mogelijkheden die OpenBook biedt, is het simpelweg kopiëren van de posities van handelaren die de gebruiker heeft geselecteerd.  Zo worden automatisch dezelfde posities ingenomen als van de geselecteerde handelaren, in een evenredige verhouding met uw beleggingskapitaal. U kunt dus zonder risico beginnen met geld verdienen, zelfs wanneer u niet over specifieke kennis beschikt.

 

De technische analyse leren met WebTrader van eToro:

Behalve een beleggingsplatform biedt WebTrader van eToro ook echte mogelijkheden om te leren, vooral op het gebied van de technische analyse. Doordat WebTrader een grote verscheidenheid aan professionele diagrammen en een volledige actuele marktanalyse aanbiedt, is het eenvoudig om komende trends te voorzien, door gebruik te maken van duidelijke signalen zoals de steun- en weerstandsniveaus.

Echt ervaren beleggers kunnen dankzij indicatoren als de ASI of de William's %R nog een stap verder gaan.

Om sneller te kunnen reageren en in korte tijd de goede posities in te nemen, beschikt WebTrader over een tabblad waarin de gebruiker zijn favoriete indicatoren kan verzamelen en ze in realtime kan weergeven, voor elke type belegging.

Lid worden van het platform WebTrader van eToro:

Wilt u WebTrader van eToro uitproberen? Schrijf u dan direct in bij deze broker door een beleggingsrekening te openen. Profiteer van alle hier genoemde voordelen om snel geld te verdienen dankzij social trading en de posities die u kiest.

Schrijf u in op eToro!
62% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.