Het aandeel MCDonalds kopen

Er bestaan enkele bedrijven waarvan de naam de meeste investeerders doet dromen, omdat deze staat voor overweldigend internationaal succes. Dit is het geval voor de bekendste fastfoodketen ter wereld, McDonalds: die verkoopt nog aandelen op de aandelenmarkt, waardoor talrijke investeerders via beursspeculatie dit aandeel traden. Om u te helpen geven we nu enkele belangrijke gegevens die u moet weten voordat u uw geluk beproeft.  

66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Over de groep Mc Donalds Corp:

De McDonalds Corporation-groep is marktleider op het gebied van fastfood, zowel in zijn land van herkomst, de Verenigde Staten, als in de hele wereld, want het bedrijf is actief in bijna heel Europa, Azië, de regio van de Stille Oceaan, het Midden-Oosten en Afrika.

Interessant is dat slechts 67,2 % van de McDonalds-restaurants direct door de groep worden geleid, terwijl de rest bestaat uit franchisenemers met 3589 aangesloten leden. De McDonalds-groep bezit trouwens ook de Engelse dochteronderneming "Prêt à manger".

 

Analyse van de koers van het aandeel McDonalds:

De aandelen van McDonalds staan op de Amerikaanse markt genoteerd aan de NYSE. Dankzij een uitgekiende marketingstrategie gaat de koers van de aandelen sinds de beursintroductie steeds meer omhoog.

Voor de komende jaren is het daarom slim om te gokken op een groei van  het dividend van dit aandeel.

 

Beoordeling: 4.25 24 stemmen

Beleg in het aandeel McDonalds!
66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.