Aandelen GDF-SUEZ kopen

De energiesector is voor beleggers waarschijnlijk een van de aantrekkelijkste sectoren omdat de economische en sociale uitdagingen in deze sector het grootst zijn. Het is daarom interessant om in uw beleggingsportefeuille ook aandelen te hebben van bedrijven zoals GDF-Suez, die zowel op lange als korte termijn extreem winstgevend zijn. U krijgt hier daarom uitleg en advies over het aandeel GDF-Suez, zodat u een effectieve analyse van de koers ervan kunt maken.  

66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Over de GDF-Suez-groep:

De GDF-Suez-groep is ontstaan nadat EDF en GDF een paar jaar geleden uit elkaar gingen. Sindsdien is GDF-Suez een van de belangrijkste spelers op het gebied van verantwoorde groei geworden. Het bedrijf speelt een doorslaggevende rol in de ontwikkeling van hernieuwbare en ecologische energie.

GDF-Suez is dus actief in de ontwikkeling van innovatieve energieoplossingen die passen bij de omstandigheden en eisen van het huidige tijdperk. Dit verklaart de forse groei van de afgelopen jaren.

De jaarlijkse omzet bedraagt meer dan 97 miljard euro.

 

Analyse van de koers van het aandeel GDF-Suez:

Het aandeel GDF-Suez staat genoteerd op verschillende grote beurzen zoals Parijs en Brussel en maakt deel uit van de CAC 40, Euronext 100 en verschillende andere beursindexen.

De voorspellingen van economen en analisten over de koersontwikkeling van de aandelen van deze groep zijn zeer positief. Verwacht wordt dat het rendement van deze belegging in het komende decennium flink zal toenemen. Het is dus een uitstekende belegging.

 

Beoordeling: 4.04 24 stemmen

Beleg online in het aandeel GDF-Suez!
66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.