Aandelen FIAT kopen

De aandelen van bedrijven die personenauto's produceren zijn bijzonder gewild bij particuliere beleggers. Dat ligt zowel aan de hoge volatiliteit van de aandelen als aan het feit dat informatie over de activiteiten van deze bedrijven eenvoudig te vinden is. Maar om winst te maken met beleggingen in aandelen zoals die van de Fiat-groep moet men wel een correcte analyse kunnen maken van de aandelenkoers om op die manier een objectieve beleggingsstrategie te bepalen. Lees hier enkele adviezen:  

66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Over de Fiat-groep:

De Fiat-groep is op dit moment een van de marktleiders in de Europese automobielindustrie. De activiteiten van de groep zijn echter divers en betreffen niet alleen de productie van voertuigen. Fiat behaalt namelijk het grootste deel van zijn omzet met de verkoop van personenauto's en daarnaast met de verkoop van auto-onderdelen. Bovendien biedt de onderneming diensten aan zoals onderhoud.

Fiat heeft 159 productielocaties in de hele wereld en is vooral belangrijk op de Europese markt, maar ook op de Noord- en Zuid-Amerikaanse markten.

 

Analyse van de koers van het aandeel Fiat:

Hoewel Fiat van oorsprong een Italiaanse onderneming is, staat het aandeel genoteerd op de NYSE en Euronext Parijs en maakt het deel uit van de beursindex FTSE MIB.

De koers van het aandeel is al sinds 2010 voortdurend aan het stijgen vanwege het feit dat de omzet blijft toenemen. Volgens de technische analyses van deskundigen in deze sector is de kans groot dat deze trend blijft doorzetten.

 

Beoordeling: 4.05 21 stemmen

Het aandeel Fiat en online beleggen:

Wilt u in de aandelenmarkt investeren via online trading? Twijfel dan niet langer: speculeer op de aandelenkoers van Fiat! Dit aandeel toont zich erg volatiel; daarom kunt u er met de instrumenten van makelaars verschillende strategie├źn - op korte of lange termijn - op toepassen.

Open een positie in Fiat!
66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.