Het aandeel Zalando kopen

Sommige ondernemingen hoeven eigenlijk niet voorgesteld te worden, zo bekend zijn ze de laatste jaren geworden, vooral in Europa. Dat geldt bijvoorbeeld voor het bedrijf dat we hier vandaag presenteren. De aandelen van deze onderneming bieden uitstekende mogelijkheden om op de aandelenmarkt winst te maken. Het aandeel Zalando is namelijk erg aantrekkelijk voor particuliere beleggers. Daarom kunt u in dit artikel meer over het bedrijf te weten komen, met de realtime koers en informatie over de bedrijfsactiviteiten.  

66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Over Zalando:

De Zalando-groep is op dit moment een grote speler in de online verkoop van kleren, schoenen en accessoires.

Het bedrijf werd in 2008 opgericht in Duitsland en is actief in meer dan 14 Europese landen. Zalando verkoopt tal van merken, maar heeft ook schoenen en kleren van zijn eigen merk. De omzet, die voortdurend stijgt, bedroeg in 2014 meer dan 2,2 miljard euro.

 

Analyse van de koers van het aandeel Zalando:

De koers van het aandeel Zalando maakt nog geen deel uit van een beursindex omdat het effect pas recent op de beurs is geïntroduceerd, in oktober 2014.

Sindsdien laat de technische analyse van de beursgrafieken een sterke opwaartse trend zien, met af en toe wat zwakke corrigerende bewegingen.

 

Beoordeling: 4.05 21 stemmen

Begin met beleggen in het aandeel Zalando:

Zoals vaak het geval is met nieuwe aandelen zijn de vooruitzichten voor het aandeel Zalando veelbelovend. Het is dus de hoogste tijd om online in het aandeel te gaan beleggen door u in te schrijven bij een goede en betrouwbare Forex-broker.

Handel nu in het aandeel Zalando!
66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.