De koers van het Wirecard aandeel verhandelen

Tips voor het handelen in Wirecard-aandelen

Advies nummer 1

De publicatie van de resultaten van deze groep, op jaar- of kwartaalbasis, evenals de doelstellingen die door de onderneming zijn vastgesteld en of deze al dan niet zijn behaald.

Advies nummer 2

Mogelijke terugkoop- of verkooptransacties zijn ook elementen waarmee rekening moet worden gehouden, aangezien ze een impact kunnen hebben op de kaspositie van de Groep of deze van bijkomende inkomstenbronnen kunnen voorzien.

Advies nummer 3

De door de Groep ondertekende contracten en partnerschappen, met name met internationale bankgroepen, zullen uiteraard nauwlettend worden gevolgd.

Advies nummer 4

Tot slot zullen we natuurlijk de toename van de concurrentie en de verdeling van de marktaandelen van elk van deze spelers in de gaten houden.

Handel in Wirecard aandelen!
80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
Om het Wirecard aandeel op het beste moment te kopen of om dit aandeel online te verhandelen, bieden wij u onze hulp aan bij het opzetten van uw strategie. Inderdaad, om toekomstige bewegingen van deze voorraad te detecteren, moet je begrijpen welke elementen het op en neer kunnen beïnvloeden. Dit is wat wij u voorstellen om te ontdekken via dit artikel met enkele adviezen en essentiële gegevens.  

 

Algemene presentatie van het bedrijf Wirecard :

Laten we ons artikel beginnen met een iets gedetailleerdere presentatie van dit bedrijf. Door de activiteiten van deze groep te kennen, zult u immers beter kunnen anticiperen op de variaties.

De Wirecard Group is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in elektronische betaaloplossingen en -diensten. Het is vandaag de dag een van 's werelds grootste aanbieders van oplossingen en diensten voor de verwerking van elektronische betalingen en het beheer van risico's in verband met financiële transacties, zoals financiële criminaliteit en fraude. Om de activiteiten van dit bedrijf volledig te begrijpen, is het mogelijk om ze op te splitsen in verschillende categorieën op basis van het aandeel in de omzet dat ze genereren en op deze manier:

Wat de geografische spreiding van de activiteiten van de Wirecard Groep betreft, moet worden opgemerkt dat deze onderneming 47% van haar omzet in Europa genereert, 44,7% in Azië en Oceanië en 8,4% in Amerika en Afrika.

 

Ken de concurrentie van het Wirecard aandeel :

Naast kennis van de activiteiten van dit bedrijf, moet u natuurlijk ook de sector waarin het bedrijf actief is tot in detail kennen. Om dit te doen, moet je geïnteresseerd zijn in de concurrentie waar het bedrijf mee te maken heeft. Wij stellen u nu voor om te ontdekken wie de belangrijkste tegenstanders zijn van Wirecard en hun activiteiten:

 

De strategische allianties die de Wirecard Group heeft opgezet:

Wij stellen nu voor om de partners van de Wirecard Group met de recente strategische allianties die het bedrijf heeft opgezet, nader te bekijken.

Een aantal veelgestelde vragen

Wat zijn de elementen die het Wirecard aandeel kunnen doen stijgen?

Verschillende elementen kunnen de koers van de Wirecard ondersteunen. U kunt met name vertrouwen op concrete elementen zoals de evolutie van e-commerce en online betalingen, de implementatie van nieuwe oplossingen door dit bedrijf of de ondertekening van grote leveringscontracten met bepaalde Europese of internationale bankgroepen die de rentabiliteit van het bedrijf zullen verhogen.

Op welke markt staat het Wirecard-aandeel genoteerd?

Het Wirecard-aandeel is momenteel genoteerd op de Duitse markt van de beurs van Frankfurt. Meer bepaald staat dit aandeel genoteerd op het Prime Standard compartiment van dit financiële centrum. De exploitant van deze markt is het bedrijf Deutsche Börse. De allocatie van bedrijven op deze markt gebeurt op een klassieke manier door verschillende marktsegmenten volgens de marktkapitalisatie van de daar genoteerde bedrijven.

Wat is de bankstatus van het Wirecard-bedrijf?

Sinds begin 2006 maakt de bankgroep Wirecard Bank AG deel uit van de Wirecard Group en is zij lid van Visa, Mastercard en JCB. Het is ook in het bezit van een volledige bankvergunning. Zo wordt de veiligheid van de deposito's van de bank gegarandeerd door het depositobeschermingsfonds van de Vereniging van Duitse Banken. Er zij ook aan herinnerd dat Wirecard tot 2016 een partner was van de neobank N26.

Waar en hoe online te beleggen in Wirecard?

Wirecard aandelen behoren tot de aandelen die direct online via CFD's kunnen worden verhandeld. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om u aan te sluiten bij het eToro-platform, dat een van de meest kwalitatieve platforms op de markt is.

Handel in Wirecard aandelen!
80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.