TILRAY

Analyse van de koers van het Tilray aandeel

--- Publiciteit ---
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

In de eerste plaats zal aandacht worden besteed aan de evolutie van de wetgeving inzake medische en recreatieve cannabis over de hele wereld. Sterker nog, hoe meer landen het gebruik van cannabis reguleren en legaliseren, hoe meer bedrijven, zoals Tilray, die al goed gevestigd zijn op de markt, winst kunnen maken.

Analyse nr. 2

De ontwikkeling van nieuwe hennepproducten door het bedrijf Tilray zal ook belangrijk zijn als u wilt profiteren van deze actie. De diversificatiestrategie die de groep in dit verband ten uitvoer legt, kan immers haar inkomstenbronnen verveelvoudigen en haar groei mogelijk maken.

Analyse nr. 3

We zullen uiteraard de concurrentie in deze sector, die waarschijnlijk sterk zal toenemen als de vraag stijgt, in het oog houden, met een analyse van de huidige hoofdrolspelers en potentiële toekomstige concurrenten.

Analyse nr. 4

Tot slot worden natuurlijk ook de financiële en economische resultaten van de Groep gepubliceerd, samen met de jaarbalans en de driemaandelijkse of halfjaarlijkse resultaten, evenals de intern vastgestelde doelstellingen.

--- Publiciteit ---
Verhandel het Tilray aandeel nu!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met Plus500

Algemene presentatie van het bedrijf Tilray :

We nodigen u nu uit om iets meer te leren over Tilray en zijn economische omgeving. Wij zullen u namelijk een gedetailleerd overzicht geven van deze onderneming en haar inkomstenbronnen met haar hoofdactiviteiten en de verschillende producten die zij op de markt brengt, alsmede de markten waarop zij actief is.

Tilray Group Inc. is een Canadees bedrijf dat gespecialiseerd is in de farmaceutische sector en meer specifiek producten op basis van cannabis aanbiedt aan farmaceutische distributeurs. Tilray houdt zich dan ook bezig met medisch onderzoek naar cannabis, de cannabisteelt en de verwerking en marketing van cannabisproducten wereldwijd.

Tilray is ook eigenaar van een dochteronderneming genaamd FHF Holdings Ltd. die op hennep gebaseerde consumentenproducten produceert, verkoopt en distribueert. De producten in de portefeuille van dit bedrijf omvatten hennepkern, hennepolie, hennepgranulapoeder, hennepeiwitpoeder en hennepmelk. Het bedrijf verkoopt ook cannabis aan patiënten in landen over de hele wereld via dochterondernemingen in Australië, Canada en Duitsland. De medische cannabis van de groep wordt geproduceerd in Canada en Europa. Tot op heden heeft de Tilray Group bijna 1.646 mensen in dienst.

Wat de uitsplitsing van de verkoop per productsoort betreft, was de verkoop van pure cannabis goed voor 49,6% van de verkoop, de verkoop van hennepproducten voor 35,8% van de verkoop, de verkoop van cannabisextracten voor 14,5% van de verkoop en de verkoop van accessoires en andere producten voor 0,2% van de verkoop.

Wat ten slotte de geografische spreiding van de inkomsten van de Groep betreft, komt 78% uit Canada, 14,1% uit de Verenigde Staten en 7,9% uit de rest van de wereld.

 

Om de concurrentie van het Tilray-aandeel te kennen:

Wij bieden u nu de mogelijkheid om kennis te maken met de sector waarin Tilray Group Inc. actief is, namelijk de productie en verkoop van medicinale cannabis of producten op basis van cannabis. Er zijn namelijk ook verschillende grote bedrijven die gespecialiseerd zijn in dit soort activiteiten en die directe concurrenten zijn van Tilray. De indeling van deze bedrijven naar omzet is als volgt:

 

De strategische allianties die de Tilray Group heeft opgezet:

Natuurlijk heeft de Tilray Group niet alleen vijanden in de markt en kan ze ook rekenen op bepaalde strategische partnerschappen die haar in staat stellen om haar activiteiten in de loop van de tijd te handhaven of te laten groeien. Deze partnerschappen zijn van het grootste belang omdat ze vaak door beleggers als sterke koopsignalen worden gevolgd. Hier zijn enkele recente voorbeelden:

Een aantal veelgestelde vragen

Hoe analyseer je het Tilray-aandeel en de evolutie ervan?

Om de koers van Tilray en de te verwachten toekomstige ontwikkeling op een effectieve en sluitende manier te analyseren, moet u een methode implementeren die gebaseerd is op zowel een fundamentele als een technische analyse van deze waarde. U moet de signalen die via deze twee methoden worden verkregen systematisch vergelijken om ervoor te zorgen dat u nauwkeuriger beslissingen en standpunten kunt nemen.

Zijn de winst- en verliesrekeningen van de Tilray Group toegankelijk?

Zoals alle beursgenoteerde ondernemingen is de Tilray Group verplicht om haar jaar- en kwartaalresultaten op een transparante manier te publiceren. U vindt deze gedetailleerde resultaten in de rubriek 'beleggers' van de website en op de website van uw makelaar of een andere gespecialiseerde website voor beursnieuws.

--- Publiciteit ---
Verhandel het Tilray aandeel nu!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's handelen met Plus500