TENCENT

Analyse van de koers van het Tencent aandeel

--- Publiciteit ---
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

Wilt u online beleggen in Tencent aandelen via CFD's of dit aandeel kopen? In dit geval bieden wij u onze hulp aan om dit te doen en om u te helpen bij het maken van een topkwaliteit analyse van deze aandelen. Inderdaad en om effectief te kunnen speculeren op dit aandeel, moet je kunnen begrijpen wie dit bedrijf is, wie zijn concurrenten en partners zijn, of welke elementen een directe of indirecte invloed zullen hebben op de koers van het aandeel. Het zijn precies deze elementen en alle informatie die u nodig heeft, die wij u op deze pagina in detail zullen presenteren.  

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

Zo zal bijvoorbeeld de diversificatie van het internetgebruik in China op verschillende gebieden van het dagelijks leven in de gaten worden gehouden en zouden bronnen van inkomsten kunnen worden toegevoegd aan Tencent.

Analyse nr. 2

Aangezien Tencent in de eerste plaats een technologisch en innovatief bedrijf is, zal zijn expansiestrategie op basis van de implementatie van nieuwe diensten en het indienen van nieuwe octrooien nauwlettend worden gevolgd.

Analyse nr. 3

Het zal ook nagaan hoe Tencent de neiging heeft om zijn activiteiten te diversifiëren door zich meer te richten op activiteiten met de hoogste inkomstenbronnen, zoals diensten met toegevoegde waarde.

Analyse nr. 4

Natuurlijk zullen we de zeer sterke concurrentie in deze sector op mondiaal niveau, maar vooral in China, in de gaten moeten houden.

Analyse nr. 5

Strenge wetten en overheidsbeleid, zowel in China als internationaal, en hun evolutie in de tijd zullen worden gevolgd en kunnen de bedrijfsactiviteiten van de groep beïnvloeden.

Analyse nr. 6

Tot slot zullen we uiteraard de jaar- en kwartaalresultaten van Tencent volgen, evenals de communicatie over het strategisch plan.

--- Publiciteit ---
Handel in Tencent aandelen!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met Plus500

Algemene presentatie van Tencent :

Laten we nu even de tijd nemen om het Tencent bedrijf en zijn verschillende activiteiten in detail te presenteren. Zo kunt u de belangrijkste inkomstenbronnen van deze groep begrijpen en dus anticiperen op hun groeipotentieel.

De Tencent Group is een Chinese investeringsmaatschappij die voornamelijk diensten met toegevoegde waarde of VAS aanbiedt, evenals online advertentiediensten. Het bedrijf is actief in verschillende sectoren, die wij u uitnodigen om meer in detail te ontdekken.

Tot op heden heeft de Tencent Groep wereldwijd 62.885 mensen in dienst.

 

Ken de concurrentie van het Tencent aandeel:

Laten we nu even stilstaan bij de sector waarin de Tencent Group actief is en die, zoals we zojuist hebben gezien, meerdere segmenten omvat. Tencent heeft in dit opzicht te maken met verschillende grote concurrenten, en hier is een korte presentatie:

NetEase Inc: Dit is een Chinees internetbedrijf dat verantwoordelijk is voor de exploitatie van 163.com, een Chinees webportaal. Dit bedrijf heeft ook geïnvesteerd in een zoekmachine en in de online gaming sector.

 

De strategische allianties die de Tencent Group heeft opgezet:

Nadat we de verschillende concurrenten van Tencent hebben bekeken, gaan we over tot een analyse van de partners met enkele voorbeelden van strategische allianties die deze groep in het verleden heeft weten op te zetten:

Een aantal veelgestelde vragen

Hoe analyseer je de koersschommelingen van Tencent?

Om een goede analyse van de koers van het aandeel Tencent uit te voeren, moet u idealiter twee soorten analyses combineren. Natuurlijk zijn dit technische analyses met behulp van grafieken en diverse indicatoren, en fundamentele analyses met de studie en interpretatie van actuele gebeurtenissen en publicaties die van invloed kunnen zijn op het aandeel en de beleggers die erover speculeren.

Waar kan ik informatie vinden over Tencent en de resultaten ervan?

Hoewel de Tencent Group een Chinese groep is, is het vrij eenvoudig om duidelijke en transparante informatie te verkrijgen over haar nieuws, financiële resultaten en strategische prognoses. Ga hiervoor gewoon naar het beleggersgedeelte van de website van dit bedrijf of raadpleeg het informatieblad over de aandelen van uw makelaar.

--- Publiciteit ---
Handel in Tencent aandelen!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's handelen met Plus500