Het aandeel Royal Dutch Shell kopen

Tips voor het handelen in Royal Dutch Shell-aandelen

Advies nummer 1

Ten eerste zullen alle overnames en overnames van aandelen in concurrerende bedrijven of bedrijven die Shell in staat stellen een groter marktaandeel te verwerven, zorgvuldig worden gevolgd.

Advies nummer 2

De evolutie van de wereldwijde vraag naar brandstof is uiteraard ook een factor die met maximale aandacht moet worden gevolgd.

Advies nummer 3

We zullen ook toezicht houden op de regelgeving van de overheid en eventuele wijzigingen in de internationale regelgeving die van invloed kunnen zijn op de activiteiten en de winstgevendheid van de onderneming.

Advies nummer 4

Hoewel Shell een van de leiders in haar sector is, heeft zij nog steeds te maken met sterke concurrentie. U moet hier dus rekening mee houden en de tijd nemen om de tegenstanders van deze groep goed te leren kennen door hun resultaten, publicaties en marktaandelen te volgen.

Advies nummer 5

Hetzelfde geldt voor de milieuwetgeving, die steeds strenger wordt en een belemmering kan vormen voor de activiteiten van Shell.

Advies nummer 6

Tot slot blijft de wereldwijde economische instabiliteit een bedreiging voor Shell.

Handel nu in Royal Dutch Shell!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
Het is eenvoudig om in de koers van het aandeel Royal Dutch Shell te beleggen en van de winsten te profiteren die de energiesector biedt dankzij onze gedetailleerde informatiepagina. Hier worden alle belangrijke gegevens vermeld die u over deze belegging moet weten. U leest er onder andere een technische analyse van de historische koersen en u vindt de realtime notering.  

 

Over Royal Dutch Shell:

De Nederlandse Royal Dutch Shell-groep is gespecialiseerd in de productie en distributie van gas en olie. Het grootste deel van de activiteiten betreft de raffinage en verkoop, maar het bedrijf biedt ook diensten aan voor de exploratie en productie van aardolie en aardgas.

Royal Dutch Shell haalt zijn omzet vooral in Europa, Azië-Oceanië-Afrika, in de Verenigde Staten en in Zuid-Amerika.

 

De belangrijkste concurrenten van Royal Dutch Shell:

De groep Royal Dutch Shell, vaak gewoon als Shell gekend, is vandaag een van de giganten van de mondiale olie-industrie. In 2013 bezet het concern de eerste plaats in de sector, maar het wordt later voorbijgestoken door zijn grootste concurrent, het Chinese Sinopec.

Tegenwoordig staat Royal Dutch Shell dus op de tweede plaats van de rangschikking met een omzet van meer dan 270 miljard dollar. Tegelijk wordt de groep ook beconcurreerd door verschillende grote oliemaatschappijen die voortdurend proberen om marktaandeel af te snoepen. We stellen ze hierna meer in detail aan u voor.

Om op een winstgevende manier in het aandeel Royal Dutch Shell te beleggen moet u beslist op de hoogte zijn van de het nieuws rond deze grote oliemaatschappijen: zo kunt u in uw fundamentele analyses rekening houden met de grote concurrentie binnen deze sector.

 

De belangrijkste partners van Royal Dutch Shell:

 

Analyse van de koers van het aandeel Royal Dutch Shell:

De koers van het aandeel Royal Dutch Shell is genoteerd in compartiment A van de markt Euronext Amsterdam en maakt onderdeel uit van de AEX-beursindex.

Het eerste wat duidelijk wordt uit de technische analyse van de historische koersen is dat dit actief een grote volatiliteit laat zien. De koersontwikkeling wordt namelijk gekenmerkt door forse schommelingen op de middellange termijn en enkele langer durende trends.

 

Belangrijke beursgegevens met betrekking tot het aandeel Royal Dutch Shell:

Tot slot van dit artikel over het aandeel Royal Dutch Shell is het natuurlijk van cruciaal belang dat u zowel enkele sleutelcijfers als meer algemene beursgegevens van dit bedrijf leert kennen. Daarom geven wij u hierna een volledig overzicht van de beurssituatie van deze titel, wat u zal helpen om de positie van de groep op de internationale aandelenmarkt beter te begrijpen.

Dankzij de verschillende gegevens die we u in deze gedetailleerde fiche bezorgden kunt u voortaan uw eigen technische en fundamentele analyses maken om beter te anticiperen op toekomstige tendensen van de koerswaarde van het aandeel Royal Dutch Shell. Zo kunt u via het gebruik van online CFD's efficiëntere en overtuigende strategieën uitstippelen om te traden in dit aandeel.

 

Historische fundamentele analyse van het aandeel Royal Dutch Shell:

Om beter te begrijpen hoe de actualiteit de koerswaarde van het aandeel Royal Dutch Shell kan beïnvloeden, is het noodzakelijk dat u zich in de recente economische en financiële geschiedenis van het bedrijf verdiept. Daarom stellen we een paar van de meest recente gebeurtenissen die een impact op het concern hadden aan u voor.

Als u de datums van deze gebeurtenissen naast de historische beursgrafieken van dezelfde periodes legt, kunt u begrijpen hoe deze titel op dit soort gebeurtenissen reageert. Zo kunt u de reactie van dit aandeel op toekomstige gebeurtenissen en nieuwsfeiten gemakkelijker voorspellen.

 

Voordelen

 

Nadelen

Hoe en waar kunt u online in het aandeel Royal Dutch Shell beleggen?

U kunt per direct online in het aandeel Royal Dutch Shell gaan handelen vanaf een beveiligd platform. Dit is uitgerust met alle hulpmiddelen die u nodig heeft om uw beleggingsproject te laten slagen. Wacht niet langer en begin!

Handel nu in Royal Dutch Shell!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.