PROCTER & GAMBLE

Analyse van de koers van het Procter & Gamble aandeel

72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

Onder de aandelen van grote Amerikaanse bedrijven die u online kunt verhandelen via CFD's bevindt zich natuurlijk de Procter & Gamble Group. Wij zullen deze voorraad daarom nader bekijken en u de informatie geven die u nodig heeft voor uw analyse van deze voorraad. In dit artikel ontdekt u de precieze activiteiten van dit bedrijf, zijn belangrijkste internationale concurrenten, zijn recente samenwerkingsverbanden en enkele ideeën voor gegevens die u in uw fundamentele analyse kunt volgen.  

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

Eerst en vooral zullen we met belangstelling de evolutie van bepaalde segmenten en markten volgen, zoals de markt van de mannencosmetica, een van de segmenten waarin de groep het meest aanwezig is.

Analyse nr. 2

Alle projecten en operaties die de groep uitvoert met het oog op de verbetering van haar productiviteit zijn ook interessante groei-indicatoren.

Analyse nr. 3

De prijs van de grondstoffen en de relaties van Procter & Gamble met haar leveranciers zijn ook elementen die van invloed kunnen zijn op deze voorraad.

Analyse nr. 4

De overname van nieuwe merken en bedrijven door deze groep zal ook een interessant signaal zijn voor een betere positionering op de markt.

Analyse nr. 5

Tot slot zullen we de belangrijkste concurrenten van het bedrijf nauwlettend in de gaten houden, die we hieronder zullen presenteren

Handel het Procter & Gamble aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Dit is een advertentie voor de handel in CFD's op Plus500

Algemene presentatie van Procter & Gamble :

We willen u nu graag wat meer vertellen over Procter & Gamble en haar activiteiten.

De Procter & Gamble Group is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de consumptiegoederensector en is een van 's werelds grootste fabrikanten en verkopers van deze producten.

Om de activiteiten van deze groep beter te begrijpen, kunnen ze worden onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van het aandeel in de omzet dat ze genereren en op deze manier:

 

Ken de concurrentie van het Procter & Gamble-aandeel:

Laten we nu eens kijken naar de directe bedrijfsomgeving van Procter & Gamble met een presentatie van zijn belangrijkste concurrenten op de internationale markt:

 

De strategische allianties die de Procter & Gamble Group heeft opgezet:

Hoewel de Procter & Gamble Group veel vijanden op de markt heeft, kan het ook rekenen op de steun van zijn partners. De strategische allianties die deze groep in het verleden heeft gesloten en die we hier zullen presenteren, geven u een idee van het belang van dit soort operaties voor de groei van de onderneming en haar aandeel op de beurs.

Een aantal veelgestelde vragen

Wat is de geografische verdeling van de inkomsten van Procter & Gamble?

Momenteel genereert de Procter & Gamble Group 39% van zijn omzet in de Verenigde Staten. De op één na grootste markt is West-Europa met 19% van de omzet. Vervolgens komt de Aziatische markt met 18% van de omzet, de Centraal- en Midden-Oost-Europese/Afrikaanse markt met 14% en de Latijns-Amerikaanse markt met 10% van de totale omzet.

Wie zijn de grootste aandeelhouders van Procter & Gamble?

Onder de aandeelhouders van Procter & Gamble die de meeste aandelen bezitten zijn The Vanguard Group met 8,73%, BlackRock met 6,71%, State Street Corporation met 4,76%, Vanguard Investments Australia met 2,84%, BlackRock Funds Advisors met 2,28% en Fidelitu Management & Research Company met 2,37%.

Hoe kan ik de koers van het aandeel Procter & Gamble volgen?

Het is vrij eenvoudig om de koers van het aandeel Procter & Gamble online te volgen, aangezien het aandeel genoteerd staat op de Main Market van de NYSE in de Verenigde Staten. U kunt de grafieken van dit aandeel raadplegen vanaf uw online handelsplatform met de mogelijkheid om verschillende technische analyse-indicatoren weer te geven om u te helpen bij het slagen van uw strategieën.

Handel het Procter & Gamble aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Dit is een advertentie voor de handel in CFD's op Plus500