MODERNA

Analyse van de koers van het Moderna aandeel

--- Advertentie ---
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

Bent u geïnteresseerd in het Moderna-aandeel en wilt u er zo snel mogelijk in investeren? In dit artikel nodigen wij u uit om iets meer te leren over dit bedrijf en zijn economische omgeving. Met precieze informatie over de activiteiten van het bedrijf, zijn inkomstenbronnen en zijn belangrijkste concurrenten en partners, beschikt u over alle gegevens die u nodig hebt om een effectieve handelsstrategie op te zetten. We zullen u ook enkele nuttige gegevens over de beursnotering van het bedrijf verstrekken en advies geven om u te helpen bij het uitvoeren van uw fundamentele analyse.  

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

In de eerste plaats zullen we alle lopende klinische proeven van Moderna voor toekomstige vaccins of behandelingen, waarvan de resultaten een zeer belangrijke invloed kunnen hebben op de trend en de volatiliteit van de werking van Moderna, op de voet volgen.

Analyse nr. 2

We zullen ook de goedkeuringen van de internationale gezondheidsautoriteiten voor het in de handel brengen van de door de groep ontwikkelde producten controleren.

Analyse nr. 3

Het spreekt voor zich dat u ook rekening moet houden met de bijzonder agressieve concurrentie in deze activiteitensector door de vooruitgang van bedrijven die soortgelijke behandelingen ontwikkelen te volgen.

Analyse nr. 4

We zullen de financiering van dit bedrijf door andere bedrijven of door middel van fondsenwerving in de gaten houden, waardoor het bedrijf zijn verschillende studies en onderzoeksprogramma's kan uitvoeren.

Analyse nr. 5

Ten slotte zullen de huidige en toekomstige financiële resultaten van deze groep uiteraard worden opgevolgd, rekening houdend met de prognoses van de analisten en de doelstellingen van de groep.

--- Advertentie ---
Verhandel het Moderna-aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met Plus500

Algemene presentatie van het bedrijf Moderna :

Laten we nu eens kijken naar Moderna en haar belangrijkste activiteiten, om beter te begrijpen hoe haar economische omgeving de ontwikkeling van de aandelenmarkt kan beïnvloeden.

De Moderna Therapeutics Group is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de biotechnologiesector. Het bedrijf houdt zich specifiek bezig met transformatieve geneesmiddelen op basis van boodschapperribonucleïnezuur of mRNA. Het bedrijf heeft met name een platform gecreëerd om de onderliggende farmaceutische eigenschappen van onze op mRNA gebaseerde geneesmiddelen te verbeteren.

Dit platform richt zich op drie belangrijke gebieden met :

De groep streeft de mRNA-wetenschap na met als doel ongewenste activering van het immuunsysteem door mRNA te verminderen en de potentie van het mRNA eenmaal in de doelcellen te verbeteren. Het bedrijf werkt ook aan een ontwikkelingspijplijn van 21 verschillende programma's, waarvan er momenteel 10 in klinisch onderzoek zijn en drie met een open IND.

Vaccin- en therapieontwikkelingsprogramma's omvatten oplossingen voor infectieziekten, oncologie, hart- en vaatziekten en zeldzame genetische ziekten. Ze kunnen worden onderverdeeld in zes verschillende modaliteiten met profylactische vaccins, kankervaccins, intratumorale immuno-oncologie, gelokaliseerde regeneratieve therapieën, afgescheiden systemische therapieën en intracellulaire systemische therapieën.

Merk op dat Moderna momenteel een vaccin tegen Covid-19 aan het ontwikkelen is.

De groep stelt 830 mensen tewerk, voornamelijk in de Verenigde Staten.

 

Ken de concurrentie van het Moderna-aandeel :

Natuurlijk heeft Moderna te maken met kleine maar relatief agressieve concurrentie van andere biotechnologiebedrijven die zich in dezelfde segmenten ontwikkelen. Hier zijn de belangrijkste:

 

De strategische allianties die door de Moderna-groep zijn opgezet:

Laten we nu eens kijken naar enkele voorbeelden van partnerschappen die Moderna Therapeutics onlangs heeft gesloten met andere bedrijven die een impact hebben gehad op deze waarde.

Als deze twee partnerschappen een verleden hebben, raden wij u aan om de toekomstige partnerschappen van dit bedrijf, waarvan de aankondiging een aanzienlijke impact kan hebben, met meer aandacht te volgen.

Een aantal veelgestelde vragen

Is de Moderna Therapeutica-actie toegankelijk vanuit Nederland?

Hoewel het aandeel Moderna Therapeutics op de Amerikaanse markt van de NYSE staat genoteerd, is het natuurlijk mogelijk om vanuit Nederland op dit aandeel te speculeren. Hiervoor dient u echter te verwijzen naar een online handelsplatform dat dit aandeel aanbiedt en dus toegang heeft tot aandelen van buitenlandse bedrijven, waaronder Amerikaanse aandelen. Dit is het geval met de CFD-handelsplatformen van online brokers.

Hoe volgt u het nieuws van de Moderna Group?

Om het nieuws van de Moderna Groep te volgen, kunt u de gegevens raadplegen die op de website van het bedrijf worden gepubliceerd, inclusief de klinische proeven en de verschillende testfasen die worden uitgevoerd op behandelingen en vaccins in ontwikkeling, evenals al het nieuws met betrekking tot het bedrijf, inclusief financiële publicaties, strategische operaties in uitvoering, partnerschappen en andere belangrijke mededelingen.

Wanneer moeten we een standpunt innemen over de koers van het aandeel Moderna Therapeutics?

Als u bij de aankoop een positie wilt innemen op de koers van het aandeel Moderna Therapeutics, dan is de beste tijd om dat te doen natuurlijk aan het begin van een uptrend. U kunt dit doen op basis van de fundamentele analyse van het aandeel en gebeurtenissen detecteren die de prijs van het aandeel zullen beïnvloeden. Aan de andere kant volgt u technische gegevens en nieuws dat investeerders en aandeelhouders op korte termijn kan teleurstellen.

--- Advertentie ---
Verhandel het Moderna-aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's handelen met Plus500