MEDTRONIC

Analyse van de koers van het Medtronic aandeel

--- Advertentie ---
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

Overweegt u aandelen Medtronic online te kopen via een handelsplatform? Voordat u begint met het analyseren van het aandeel, geeft deze gedetailleerde factsheet u een aantal tips en informatie die u zullen helpen bij het onderzoek van het aandeel. U vindt er met name de actuele koers van het aandeel, alsook informatie over het bedrijf en een historische analyse van de koers.

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

In het bijzonder zal worden toegezien op de lancering van nieuwe producten waarmee Medtronic zich op nieuwe markten kan positioneren.

Analyse nr. 2

Uiteraard zullen ook fusies en overnames belangrijk zijn en de groep in staat stellen een strategisch voordeel te behalen ten opzichte van zijn voornaamste concurrenten.

Analyse nr. 3

Medtronic zal ook zijn investeringen in onderzoek en ontwikkeling en in de verbetering van zijn technologieën en capaciteiten nauwlettend in het oog houden.

Analyse nr. 4

Aangezien Medtronic vooral actief is op de meest volgroeide markten, zullen ook alle inspanningen om internationaal uit te breiden, met name op de opkomende markten, in het oog worden gehouden.

Analyse nr. 5

Politiek risico is ook een element dat zorgvuldig in overweging moet worden genomen met het oog op de toekomst van Medtronic. Overheidsinterventies kunnen immers gevolgen hebben voor de rentabiliteit van de onderneming en moeten derhalve nauwlettend in het oog worden gehouden.

Analyse nr. 6

Tenslotte zal ook de valutamarkt nauwlettend in het oog worden gehouden, aangezien wisselkoersschommelingen een rechtstreekse invloed hebben op de rentabiliteit van de verkoop en de uitvoer, maar ook op de produktiekosten.

--- Advertentie ---
Verhandel het Medtronic-aandeel!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met Plus500

Algemene presentatie van Medtronic

De Medtronic Group is een van 's werelds grootste ontwerpers, fabrikanten en verkopers van medische hulpmiddelen en apparatuur. Medtronic is een van 's werelds grootste ontwerpers, fabrikanten en verkopers van medische hulpmiddelen en apparatuur, waaronder hulpmiddelen voor de behandeling van hartritmestoornissen, de behandeling van vasculaire aandoeningen, ruggengraataandoeningen, neurologische aandoeningen, diabetesbeheer en hartchirurgie.

Medtronic behaalt het grootste deel van zijn omzet in de Verenigde Staten, maar bedient ook markten in Europa, Canada, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Analyse van de koers van het Medtronic aandeel
--- Advertentie ---
Verhandel het Medtronic-aandeel!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met Plus500

Concurrentie

De Medtronic-groep is tot nu toe een van de meest innovatieve groepen in de medische technologie. Het bezet qua omzet de tweede plaats op de wereldranglijst van deze sector, net achter zijn directe concurrent Johnson & Johnson. Maar dit is niet de enige concurrent waarmee u in uw analyses rekening moet houden. Inderdaad, andere middelgrote en grote bedrijven zullen ook in de gaten houden, aangezien zij marktaandeel van Medtronic kunnen veroveren, afhankelijk van hun toekomstige innovaties. We nodigen je daarom uit om er meer over te weten te komen.

De groepen General Electrics, Siemens en Philips zijn serieuze concurrenten van Medtronic. Wij zullen ook andere bedrijven in het oog houden, zoals Cardinal Health, Danaher, Becton Dickinson, Baxter International, Stryker, Abbott, Boston Scientific, Essilor, Braun, Novartis, Zimmer en Fresenius.


Strategische allianties

Tot slot, hier zijn Medtronic's huidige belangrijkste partners en overeenkomsten.

IBM

In 2015 creëerde de IBM-groep een platform met de naam WatsonHealth dat gezondheidsgegevens van Apple-terminals en gegevens van partners zoals Medtronic of Johnson & Johnson centraliseert.

Medtech

In 2016 heeft Medtech, dat een revolutionair beeldvormingssysteem heeft ontwikkeld, een partnerschap gesloten met Medtronic om het verkoopteam van Medtronic te gebruiken om het apparaat van de Franse onderneming op de markt te brengen, met name op de Japanse markt.

Roche Group

In 2017 is de Roche Group ook een samenwerking aangegaan met Medtronic om een Bluetooth bloedglucosemeter te ontwikkelen die gekoppeld is aan een insulinepompsysteem van Medtronic.

--- Advertentie ---
Verhandel het Medtronic-aandeel!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met Plus500
De voordelen en de sterke punten van het aandeel Medtronic als beursactivum

In de eerste plaats is de sector waarin Medtronic actief is, waarschijnlijk een van de snelst groeiende sectoren. Dit, gekoppeld aan het feit dat er op dit gebied weinig concurrentie is, doet vermoeden dat de inkomsten van de groep in de toekomst zouden moeten verbeteren.

  • Medtronic heeft een sterke merknaam die wordt erkend door klanten en prospects over de hele wereld. Deze branding was gebaseerd op het sterke vermogen van Medtronic om technologie te gebruiken en deze vanaf het begin tot op de dag van vandaag effectief te benutten. Het merk Medtronic wordt daarom vaak geassocieerd met het idee van innovatie en technologische vooruitgang.
  • Een ander sterk punt van de groep is zijn sterke en betrouwbare toeleveringsketen met loyale en vaste partners. Daardoor is Medtronic in staat om doeltreffend op de vraag te reageren, zelfs wanneer deze sterk stijgt.
  • Ten slotte is ook de financiële draagkracht van de groep een van de sterke punten die door handelaars en analisten het meest worden gewaardeerd, met name omdat de onderneming schaalvoordelen kan behalen dankzij een productie in grote volumes die de kosten aanzienlijk drukt.
Nadelen en zwakke punten van het Medtronic-aandeel als beursactivum

Alvorens een opwaartse positie in te nemen op de koers van het aandeel Medtronic, moet u uiteraard ook de zwakke punten van dit bedrijf evalueren en in uw analyses meenemen. Hieronder volgt een lijst van de belangrijkste tekortkomingen van de onderneming.

  • In de eerste plaats is de financiële situatie van de groep betrekkelijk goed, maar in de loop der jaren is er een zekere instabiliteit geweest in haar prestaties, waardoor het moeilijk is vooruit te lopen op toekomstige winsten.
  • We kunnen ook wijzen op enkele moeilijkheden die Medtronic in het verleden heeft ondervonden met sommige van haar partners en die zich opnieuw zouden kunnen voordoen en negatieve gevolgen zouden kunnen hebben voor haar groei en rentabiliteit.
  • Tenslotte, en nog steeds wat de zuiver financiële gegevens van de groep betreft, stellen wij ook enkele eerder teleurstellende resultaten vast op het gebied van de brutomarge, de bedrijfsmarge en het bedrijfsresultaat.ook de bruto-, exploitatie- en nettomarges van de groep zijn vrij teleurstellend in vergelijking met andere bedrijfstakken in deze activiteitensector en ondanks de geleverde inspanningen om de kosten te verminderen.
De informatie die hier wordt verstrekt, is slechts indicatief en mag niet worden gebruikt zonder een meer volledige fundamentele analyse van dit bestand uit te voeren, waarbij in het bijzonder rekening wordt gehouden met externe gegevens, toekomstige publicaties en al het fundamentele nieuws dat deze sterke en zwakke punten zou kunnen doen evolueren of ze min of meer belastend. Deze informatie vormt op geen enkele manier een aanbeveling voor het uitvoeren van transacties.
--- Advertentie ---
Verhandel het Medtronic-aandeel!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's handelen met Plus500