KRAFT HEINZ

Analyse van de koers van het Kraft Heinz aandeel

--- Advertentie ---
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

Voordat u aandelen van de Amerikaanse groep Kraft-Heinz koopt en begint te handelen op de beurskoers, raden wij u aan om even de tijd te nemen om dit bedrijf en zijn bedrijfssector beter te leren kennen. Om een goede analyse van deze aandelen te maken, moet u immers de elementen kennen die we in dit artikel zullen onthullen, met inbegrip van de belangrijkste activiteiten en bronnen van inkomsten van de groep, zijn belangrijkste directe concurrenten op de markt en zijn recente grote partnerschappen. We gaan u hier ook uitleggen hoe u een goede fundamentele analyse van dit aandeel kunt opzetten met de elementen en publicaties die u absoluut moet volgen in het nieuws van dit bedrijf.  

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

In het bijzonder zullen we de vraag naar producten en diensten in het wellness- en gezondheidssegment in de gaten houden.

Analyse nr. 2

De groei van de horecamarkt is ook een interessant element om te volgen, aangezien deze sector een groot deel van de vraag naar de producten van de groep genereert.

Analyse nr. 3

We zullen ook met belangstelling de concurrentie in deze activiteitensector volgen met de nieuwigheden en belangrijke operaties van zijn belangrijkste tegenstanders die waarschijnlijk marktaandeel zullen veroveren.

Analyse nr. 4

Tot slot zal ook aandacht moeten worden besteed aan de toenemende veiligheidsnormen die door de wereldvoedsel autoriteiten worden uitgevaardigd.

--- Advertentie ---
Verhandel het Kraft Heinz-aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met Plus500

Presentatie van het bedrijf Kraft Heinz:

In deze rubriek bieden wij u ook de mogelijkheid om de Kraft Heinz Groep en zijn activiteiten te ontdekken met uitleg over zijn belangrijkste producten en het aandeel in de winst dat zij genereren.

De Kraft Heinz Company is een Amerikaans levensmiddelenbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van levensmiddelen. Als zodanig bezit Kraft Heinz verschillende merken zoals Kraft, Heinz, ABC, Capri Sun, Classico, Jell-O, Kool-Aid, Lunchables, Maxwell House, Oscar Mayer, Ore-Ida, Philadelphia, Planters, Plasmon, Quero, Weight Watchers, Smart Ones en Velveeta.

Het is mogelijk om de producten in deze groep te categoriseren op basis van het aandeel in de omzet dat ze genereren en op deze manier:

Wat de geografische spreiding van de activiteiten van Kraft Heinz betreft, moet worden opgemerkt dat de groep 69% van zijn omzet realiseert in de Verenigde Staten, 10,3% in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, 8,3% in Canada en 12,4% in de rest van de wereld.

 

Kraft Heinz concurrenten:

Laten we nu overgaan tot een overzicht van de belangrijkste concurrenten van de Kraft Heinz Group op de markt met bedrijven die actief zijn in dezelfde sector en in dezelfde segmenten/.

 

Kraft Heinz partners:

In het verleden is de Kraft Heinz Groep regelmatig strategische partnerschappen aangegaan met andere bedrijven om de groei te versnellen of de rentabiliteit te verhogen. Hier zijn twee concrete voorbeelden van dergelijke strategische allianties om u te helpen het beter te begrijpen.

Natuurlijk zijn deze twee voorbeelden van partnerschappen slechts voorbeelden uit het verleden en moet u zich in de eerste plaats richten op toekomstige aankondigingen van partnerschappen. Deze aankondigingen worden inderdaad vaak gevolgd door een volatiele opwaartse trend in deze actie en kunnen dus dienen als uitgangspunt voor uw positie.

Een aantal veelgestelde vragen

Wanneer zijn Kraft en Heinz gefuseerd?

Het was in maart 2015 dat de bedrijven Kraft Foods en Heinz hun fusie aankondigden met de oprichting van een nieuwe entiteit, Kraft-Heinz, die voor 51% in handen is van de aandeelhouders van de Heinz-groep, namelijk 3G Capital en Berkshire Hathaway, en voor 49% van de aandeelhouders van Kraft Foods. Deze fusie ging gepaard met een buitengewoon dividend van 10 miljard dollar dat door de Heinz-aandeelhouders werd uitgekeerd.

Waar zijn de aandelen van de Kraft Heinz Group genoteerd?

De aandelen van Kraft Heinz Group zijn momenteel genoteerd aan de NYSE of New York Stock Exchange in de Verenigde Staten. Meer bepaald is het bedrijf continu genoteerd op de Nasdaq Global Select Market. De groep is ook opgenomen in de Nasdaq 100 beursindex, waardoor het een groot bedrijf is op de internationale markt.

Hoe kan de koers van het aandeel Kraft Heinz op de lange termijn worden geanalyseerd?

Als u een lange termijn handelsstrategie op de Kraft Heinz aandelenkoers implementeert, moet u zich richten op fundamentele analyse van het aandeel in plaats van op technische analyse, die gereserveerd is voor de kortste strategieën. U moet dus alle actuele gegevens analyseren, met name de financiële publicaties van deze groep.

--- Advertentie ---
Verhandel het Kraft Heinz-aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's handelen met Plus500