KPN

Analyse van de koers van het KPN aandeel

--- Publiciteit ---
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

In Europa maken verschillende telecommunicatiebedrijven deel uit van de aandelenmarkten. Wij geven u in dit artikel waardevolle informatie over de koers van een van deze aandelen, die van het bedrijf KPN, met gegevens over de bedrijfsactiviteiten en een analyse van de historische koersgrafieken.  

Over de KPN-groep:

De KPN-groep of Koninklijke KPN N.V. is in Nederland marktleider in de telecommunicatiesector. De activiteiten van KPN bestrijken echter verschillende gebieden. De belangrijkste daarvan zijn vaste en mobiele telefonie, en verder diverse activiteiten zoals participaties in andere bedrijven of productdistributie.

Het grootste deel van de omzet haalt het bedrijf in Nederland maar ook Belgie en de VS zijn belangrijke afzetmarkten.

 

Analyse van de koers van het aandeel KPN:

De koers van het aandeel KPN is genoteerd in compartiment A van de markt Euronext Amsterdam. Ook maakt het aandeel onderdeel uit van de berekening van de beursindex Euronext 100.

Uit de analyse van de beursgrafieken van de laatste tien jaar blijkt dat de koersen tot 2007 een fraaie stijging lieten zien. Daarna was er sprake van een lichte inzinking en in 2009 volgde weer een opleving.

--- Publiciteit ---
Beleg nu in het aandeel KPN!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's handelen met Plus500