JOHNSON & JOHNSON

Analyse van de koers van het Johnson & Johnson aandeel

72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

Als u online wilt gaan investeren in de koers van Johnson & Johnson, neem dan de tijd om de informatie te lezen die wij u op deze pagina zullen geven, die u moet gebruiken om de koers en de mogelijke variatie in de loop van de tijd te analyseren. Dit artikel zal u toelaten om de activiteiten van dit Amerikaanse bedrijf en zijn verschillende segmenten en winstbronnen beter te begrijpen, maar ook de concurrenten op de markt die u nauwlettend in de gaten moet houden of de recente samenwerkingsverbanden die deze groep heeft weten op te zetten. Wij bieden u ook onze hulp aan bij het uitvoeren van uw fundamentele analyse van deze waarde.  

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

Met name de verschillende overnames van de groep kleine bedrijven die de marktpositie van Johnson & Johnson verbeteren, zullen worden gevolgd.

Analyse nr. 2

De ontwikkeling van nieuwe producten, met name om door te dringen tot bepaalde markten die nog ontoegankelijk zijn, is ook iets om op te letten.

Analyse nr. 3

De marketingstrategie van Johnson & Johnson om nieuwe targets te ontwikkelen, zoals ziekenhuizen, scholen en andere instellingen, zal ook worden gemonitord.

Analyse nr. 4

Uiteraard moet ook de concurrentie in deze sector nauwlettend in het oog worden gehouden, evenals alle berichten van deze concurrenten die het marktaandeel van de groep zouden kunnen verkleinen.

Analyse nr. 5

De toegenomen concurrentie van generieke geneesmiddelen of goedkopere producten is ook een van de bedreigingen waarmee de groep wordt geconfronteerd.

Analyse nr. 6

Uiteraard zullen we ook eventuele wijzigingen in de regelgeving of wetgeving met betrekking tot vergunningen voor het in de handel brengen van gezondheids- en gezondheidsproducten die van invloed kunnen zijn op de activiteiten van de groep nauwlettend in de gaten houden.

Analyse nr. 7

Tot slot wordt aanbevolen om de strategische ontwikkelingsplannen van de groep te lezen, die regelmatig aan de investeerders worden gecommuniceerd, evenals de jaarlijkse en tussentijdse financiële resultaten.

Verhandel het Johnson & Johnson-aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Dit is een advertentie voor de handel in CFD's op Plus500

Algemene presentatie van Johnson & Johnson :

Nu willen we u graag wat meer vertellen over Johnson & Johnson met een volledige presentatie van het bedrijf en wat gegevens over de activiteiten en winstbronnen per bedrijfssegment. Dit geeft u de informatie die u nodig hebt om te begrijpen hoe het bedrijf zich kan ontwikkelen en hoe de aandelen het meest waarschijnlijk zal presteren.

De Johnson & Johnson Groep is een Amerikaanse onderneming die actief is in de farmaceutische en consumptiegoederenindustrie. Het is ook een van 's werelds toonaangevende bedrijven in deze sector.

Om de activiteiten van deze groep beter te begrijpen, is het mogelijk om ze op te splitsen in verschillende divisies op basis van het aandeel in de omzet dat ze genereren en op deze manier:

Momenteel exploiteert de Johnson & Johnson Groep wereldwijd 97 productievestigingen, waarvan 32 in de Verenigde Staten, 11 in Noord-Amerika, 27 in Europa en 27 in Afrika en Azië-Pacific.

Interessant is ook de geografische spreiding van de activiteiten van de groep, die 51,3% van de omzet in de Verenigde Staten genereert, 7,2% in Noord-Amerika, 22,5% in Europa en 19% in Azië-Pacific en Afrika.

 

Om de concurrentie van de Johnson & Johnson aandelen te kennen:

Laten we nu de tijd nemen om de economische omgeving van de Johnson & Johnson Groep te ontdekken met een presentatie van de belangrijkste concurrenten op de markt:

 

De strategische allianties die de Johnson & Johnson Groep heeft opgezet:

Om verder te gaan, richten we nu onze aandacht op de strategische bondgenoten van Johnson & Johnson met enkele voorbeelden van samenwerkingsverbanden die recentelijk zijn opgericht en die gunstig zijn geweest voor deze groep.

Een aantal veelgestelde vragen

Wat zijn de huidige dochterondernemingen van de Johnson & Johnson Groep?

De Johnson & Johnson Groep opereert via een aantal verschillende dochterondernemingen die u moet kennen om uw analyse van deze waarde tot een goed einde te brengen. Deze omvatten Neutrogena, Alza Corp, Biopsys Medical, Centocor, DePuy, Ethicon, FermRX, LifeScan, McNeil, Mitel Products, Personal products, Vistakon, Janssen Cilag, Janssen Pharma, RoC, Les Laboratoires Vandôme en Woelm Pharma. Deze lijst kan echter worden uitgebreid met toekomstige acquisities.

Hoe kan ik belangrijk nieuws van Johnson & Johnson volgen?

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van de Johnson & Johnson Group en geen belangrijke gebeurtenissen te missen die de koers van het aandeel kunnen beïnvloeden, kunt u regelmatig de website van het bedrijf bezoeken of u abonneren op een gerichte nieuwsfeed. Uw handelsplatform geeft u ook toegang tot belangrijk nieuws en persberichten die door dit bedrijf worden gepubliceerd als u het toevoegt aan uw lijst met effecten.

Is het mogelijk om Johnson & Johnson aandelen te verhandelen?

Het is perfect mogelijk om de koers van het Johnson & Johnson-aandeel te verlagen en zo het aandeel te verkopen zonder het eerst te hoeven kopen. Hiervoor gebruikt u gewoon specifieke contracten zoals Contracts for Difference of CFD's, die bestaan uit het inzetten op de richting van de trend.

Verhandel het Johnson & Johnson-aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Dit is een advertentie voor de handel in CFD's op Plus500