GOPRO

Analyse van de koers van het GoPro aandeel

--- Advertentie ---
67% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

De democratisering van extreme sporten is een interessant element om rekening mee te houden.

Analyse nr. 2

Uiteraard zullen we ook de implementatie van steeds meer partnerschappen voor GoPro volgen, die bijdragen aan het vergroten van de zichtbaarheid en de reputatie van GoPro in de wereld.

Analyse nr. 3

De groep heeft de neiging om naast de camera's en toepassingen steeds meer diensten te ontwikkelen en eventuele nieuwe ontwikkelingen zullen interessant zijn om te volgen.

Analyse nr. 4

We zullen ook de concurrentie van GoPro in de gaten houden, maar vooral ook de indirecte concurrentie van mobiele telefoonfabrikanten in het bijzonder.

Analyse nr. 5

De prijs van elektronische componenten en de schommelingen ervan zijn ook factoren die de activiteiten, de marges en dus de koers van het GoPro-aandeel kunnen beïnvloeden.

Analyse nr. 6

Tot slot zullen we kijken hoe de GoPro-groep zich kan positioneren en ontwikkelen in opkomende markten.

--- Advertentie ---
Handel nu in GoPro!
67% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met eToro

Over GoPro Inc:

GoPro Inc is gespecialiseerd in de fabricage en verkoop van foto- en videomateriaal. Het grootste deel van de activiteiten betreft de apparaten zelf, en een ander deel heeft betrekking op de fabricage en verkoop van accessoires voor deze apparaten.

GoPro, dat in totaal 970 werknemers in dienst heeft, wordt steeds succesvoller, met name dankzij de verkoop van een camera met dezelfde naam.

 

De belangrijkste concurrenten GoPro:

Het bedrijf GoPro heeft slechts één type product, dat de onderneming bovendien haar succes bezorgde: de camera die dezelfde naam draagt. Maar sinds de GoPro-golf vergrootte het verlangen bij bepaalde grote spelers op de digitale markt om een graantje mee te pikken: ze nodigden zichzelf uit op het feestje en proberen nu marktaandeel af te snoepen van de huidige sectorleider.

Dit geldt zeker voor Kodak of Sony: beide ontwikkelden in de loop van de laatste jaren een eigen gamma van sportcamera's met capaciteiten die minstens op dezelfde hoogte als die van de GoPro staan.

Anderzijds ondervindt GoPro op steeds meer concurrentie die inspeelt op de verkoopprijs van de camera's. Zo proberen bepaalde bedrijven, zoals het Chinese Xiaomi, het grote publiek camera's die net zo efficiënt als de GoPro zijn aan te bieden tegen onklopbare prijzen.

Het is dus essentieel dat u deze concurrenten goed kent voordat u op de aandelenmarkt in het aandeel GoPro begint te traden.

 

De belangrijkste partners van GoPro:

In 2016 beginnen GoPro en Red Bull een wereldwijd partnerschap op het gebied van de productie van inhoud en van de crossdistributie en -promotie ervan. Zo zal Red Bull een aandeel hebben in GoPro, dat op zijn beurt de exclusieve leverancier van Red Bull wordt op het vlak van technologieën voor inhoudsproductie.

Nog altijd in 2016 wordt ook Periscope een partner van GoPro; dat doet het door zijn applicatie compatibel te maken met de meest recente GoPro-camera's. Het doel van dit manoeuvre van het platform voor inhoudsdistributie is natuurlijk om de live-uitzendingen van extreme sporten een boost te geven en zo meer gebruikers te lokken.

 

Analyse van de koers van het aandeel GoPro Inc:

De koers van het aandeel maakt nog geen deel uit van een belangrijke beursindex, maar de historische koersontwikkeling is toch interessant.

 

Belangrijke beursgegevens met betrekking tot het aandeel GoPro:

Opdat u op een efficiënte manier zou kunnen traden in de koers van het aandeel GoPro, stellen we hier enkele essentiële beursgegevens aan u voor; ze hebben zowel te maken met de notering op de aandelenmarkt als met de positie van het bedrijf op de internationale markt. Zo hebt u alle troeven in handen om uw strategieën te bepalen.

 

Economische en financiële geschiedenis van GoPro Inc:

Om de factoren die in de loop van de laatste jaren een invloed hadden op de koerswaarde van het aandeel GoPro Inc beter te kunnen begrijpen, moet u absoluut de beursgrafieken vergelijken met de economische en financiële gebeurtenissen die tegelijk plaatsvonden. Hieronder vindt u enkele te onthouden gegevens.

 

De voordelen en sterke punten van het GoPro-aandeel als beursactivum :

Latenwedezevergelijkende analyse beginnen met eensamenvatting van de sterkepunten van de GoPro Groep, met inbegrip van de volgendevoorbeelden:

 

Nadelen en zwakke punten van het aandeel GoPro als beurstitel :

Zoals u kuntzien, zijn de sterkepunten van de GoPro Group in zijn industrie en markttalrijk. Maar u mag de belangrijkstezwakkepunten die we u hier voorstellen niet verwaarlozen:

--- Advertentie ---
Handel nu in GoPro!
67% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's handelen met eToro