DELTA AIR LINES

Analyse van de koers van het Delta Air Lines aandeel

--- Advertentie ---
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

In dit artikel gewijd aan het aandeel van Delta Air Lines, stellen wij u voor om nuttige informatie te ontdekken die u zal helpen om relevante analyses van deze beurswaarde uit te voeren. We zullen daarom de activiteiten van dit bedrijf, zijn concurrenten op de markt en zijn recente samenwerkingsverbanden onder de loep nemen. Natuurlijk zullen we ook enkele belangrijke beursgegevens over dit aandeel onthullen en uitleggen hoe we een relevante fundamentele analyse van dit aandeel kunnen uitvoeren op basis van de meest invloedrijke gegevens.  

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

Met name de groei van de vraag naar luchtvervoer in de Verenigde Staten zal een belangrijk gegeven zijn. Deze vraag hangt samen met de economische groei van het land en de koopkracht van de consumenten.

Analyse nr. 2

We zullen ook de investeringen van deze groep in digitale technologie opvolgen, wat haar in staat moet stellen om meer vooruitzichten te bereiken en zo haar omzet te verhogen.

Analyse nr. 3

Het spreekt voor zich dat we de concurrentie van deze sector, die bijzonder sterk is in de Verenigde Staten, en met name de concurrentie van de goedkope luchtvaartmaatschappijen, nauwlettend in de gaten moeten houden.

Analyse nr. 4

Veranderingen in de regelgeving voor het luchtvervoer en de aan deze activiteit verbonden belastingen zijn ook een belangrijke factor die de rentabiliteit van deze groep kan beïnvloeden.

Analyse nr. 5

We zullen ook de bedrijfskosten van het bedrijf in de gaten houden, inclusief de brandstofkosten, die een belangrijke variabele vormen in de berekening van de winstgevendheid van het bedrijf.

Analyse nr. 6

Alle financiële gegevens die door deze onderneming worden gepubliceerd, zoals de jaar- en kwartaalbalans, zullen uiteraard worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze in overeenstemming zijn met de prognoses en verwachtingen.

--- Advertentie ---
Verhandel het Delta Air Lines-aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met Plus500

Algemene presentatie van Delta Air Lines :

Wij bieden u nu de mogelijkheid om iets meer te leren over Delta Air Lines met een meer complete presentatie van deze groep en haar verschillende activiteiten, om u te helpen de toekomstige uitdagingen te begrijpen.

Delta Air Lines Group is een Amerikaanse onderneming die actief is in de luchtvaartindustrie. Deze maatschappij vliegt voornamelijk in de Verenigde Staten, maar ook in de rest van de wereld.

In 2008 fuseerde Delta Air Lines met Northwest Airlines tot een van de grootste bedrijven in haar sector. Het bedrijf heeft nu meer dan 75.000 mensen in dienst en bedient 375 bestemmingen naar meer dan 66 landen.

 

Ken de concurrentie van het Delta Air Lines aandeel:

Wij stellen nu voor om de directe economische en sectorale omgeving van Delta Air Lines te bekijken door na te gaan wie de belangrijkste concurrenten op de markt zijn. Hieronder volgt een korte presentatie van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld die in de Verenigde Staten en elders actief zijn.

 

De strategische allianties die de Delta Air Lines Groep heeft opgezet:

Nu u bekend bent met Delta Air Lines en haar concurrenten, stellen wij voor dat u zich interesseert voor haar strategische bondgenoten. Dit bedrijf baseert een groot deel van zijn strategie op de implementatie van partnerschappen met andere bedrijven, waarvan hier twee concrete voorbeelden zijn:

Een aantal veelgestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste data voor Delta Air Lines?

Belangrijke data in de geschiedenis van Delta Air Lines zijn 30 mei 1924, toen het bedrijf werd opgericht als de eerste agrarische luchtvaartmaatschappij, tot 1929 toen het zich richtte op passagiersvervoer. In 1953 fuseerde het bedrijf met Chicago Airlines en Southeast Airlines. Uiteindelijk is Delta Air Lines in 1972 gefuseerd met Notheast Airlines.

Hoe kunnen we anticiperen op toekomstige veranderingen in de koers van het aandeel Delta Air Lines?

Om effectief te kunnen anticiperen op toekomstige veranderingen in de koers van het aandeel Delta Air Lines, moet u twee verschillende maar complementaire methoden gebruiken, namelijk technische en fundamentele analyse. De eerste is gebaseerd op de studie van de bewegingen en de grafische signalen aan de hand van verschillende technische indicatoren en keerpunten, en de tweede maakt gebruik van een financiële analyse en een analyse van het nieuws van de groep en zijn activiteitensector.

Waar kan ik het belangrijkste nieuws van Delta Air Lines volgen?

Als u een handelsrekening heeft op een online platform dat u toegang geeft tot de aandelen van Delta Air Lines, dan kunt u waarschijnlijk het belangrijkste nieuws over het bedrijf bekijken. Maar zo niet, dan kunt u deze gegevens en andere nuttige informatie voor uw analyse ook direct vanaf de website van het bedrijf en in de omgeving van de belegger volgen.

--- Advertentie ---
Verhandel het Delta Air Lines-aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's handelen met Plus500