BEYOND MEAT

Analyse van de koers van het Beyond Meat aandeel

--- Advertentie ---
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

Onder de Amerikaanse aandelen die online kunnen worden verhandeld is de voorraad van het bedrijf Beyond Meat. Maar voordat u aan dit avontuur begint, bieden wij u de mogelijkheid om uw kennis van dit aandeel en dit bedrijf te verbeteren door informatie te verstrekken die u zal helpen te begrijpen hoe u uw analyses van de prijs ervan kunt uitvoeren. We zullen ons dus concentreren op de presentatie van dit bedrijf en de details van zijn activiteiten. We zullen u ook voorstellen aan zijn belangrijkste concurrenten op de markt en aan zijn recente samenwerkingsverbanden. Tot slot zullen we u de voor- en nadelen van deze waarde onthullen en de elementen die u moet gebruiken in de fundamentele analyse ervan.  

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

De groeistrategie van dit bedrijf is natuurlijk een van de elementen die u met voorrang moet volgen. De groep lijkt deze strategie te richten op het verbeteren van de belangrijkste bedrijfssectoren waarin zij actief is en op het vergroten van haar marktaandeel, inkomsten en totale winstgevendheid.

Analyse nr. 2

Aangezien de concurrentie in deze sector bijzonder groot en intens is, zal bijzondere aandacht worden besteed aan de advertenties en publicaties van de tegenstanders van Beyond Meat. Een toename van het aantal concurrenten op de markt kan onder meer leiden tot een uitholling van marktaandelen en winstmarges, tenzij de onderneming erin slaagt zichzelf te beschermen met een proactieve strategie.

Analyse nr. 3

De bijzonder belangrijke regulering van deze activiteitensector is ook een element dat moet worden gevolgd, aangezien het niet naleven van de vastgestelde regels een aanzienlijke invloed kan hebben op de activiteiten en de financiële prestaties van deze groep.

Analyse nr. 4

Tot slot weten we dat de winstgevendheid van Beyond Meat bijzonder gevoelig is voor wisselkoersrisico's. De onderneming genereert een groot deel van haar inkomsten op de internationale markten en als gevolg daarvan kan de volatiliteit van de valutamarkt een directe invloed hebben op haar financiële prestaties en concurrentievermogen.

--- Advertentie ---
Handel in Beyond Meat aandelen!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met Plus500

Algemene presentatie van het bedrijf Beyond Meat :

Een goede kennis van de Beyond Meat groep is essentieel vooraleer te starten met de implementatie van een investeringsstrategie op dit aandeel. Wij stellen u dan ook voor om wat meer over dit bedrijf te weten te komen dankzij een meer gedetailleerde presentatie en enkele herinneringen aan de belangrijkste activiteiten en bronnen van inkomsten.

Beyond Meat Group Inc. is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de voedingsindustrie en meer specifiek hamburgers op basis van planten aanbiedt. Dit bedrijf verdeelt zijn verschillende producten in verschillende categorieën zoals The Beyond Burger, Beyond Sausage, Beyond Beef Crumbles en Beyond Chiken Strips.

Het assortiment plantaardige producten van het bedrijf wordt op de markt gebracht op de drie belangrijkste vleesplatforms van rundvlees, varkensvlees en gevogelte. De producten van het bedrijf zijn onder andere de Mushroom Bacon Cheeseburger, Chef Spike's Original Brat, Roasted Garlic en Italian Sausage Pasta, Beyond Beef Tacos en April Ross' Mac-N Butternut Squash Cheese. Andere producten die door deze groep op de markt worden gebracht zijn Beyond Spring Burger, Beyond Nacho Burger, Beyond Sausage Stuffed Peppers, Beyond Sausage Tuscan Pasta, Beyond Brat Breakfast Burrito, Beyond Beef Fiesta Power Bowl, Beyond Beef Nachos, Truffel Mac & Cheese Beyond Burger, Love & Lemons Guacamole Beyond Burger en Beyond Burger Tostada With Marinated Kale.

Momenteel heeft de Beyond Meat Group wereldwijd 472 mensen in dienst, voornamelijk in de Verenigde Staten.

 

Ken de concurrentie van het Beyond Meat aandeel:

De activiteitensector waarin de Beyond Meat groep actief is, is een sector die steeds meer concurrentie kent en u moet daarom goed kijken naar de belangrijkste spelers op deze markt waarmee dit bedrijf rechtstreeks concurreert. Hier is een snelle presentatie van de gevaarlijkste tegenstanders voor Beyond Meat en hun activiteiten.

 

De strategische allianties die door de Beyond Meat Group zijn opgezet:

Laten we nu even de tijd nemen om uit te zoeken wie de grootste bondgenoten van Beyond Meat zijn en welke partnerschappen het mogelijk maken om zijn groei en ontwikkeling te versnellen. Hier volgen enkele voorbeelden van recente partnerschappen die door deze groep zijn ondertekend.

 

Voordelen :

Wat de voordelen en de sterke punten van deze actie betreft, zijn met name de volgende punten vermeldenswaardig:

 

Nadelen

Wat betreft de nadelen en gebreken van deze Beyond Meat actie, zullen we hier blijven:

Een aantal veelgestelde vragen

Hoe is de koers van het Beyond Meat-aandeel geëvolueerd sinds de introductie?

Sinds zijn eerste openbare aanbieding bij $25 per aandeel, heeft de aandelenprijs van Beyond Meat een zeer sterke winst in punten gezien. Zo ligt de koers van het aandeel begin dit jaar 2020 in de buurt van 110 dollar, dat wil zeggen vier keer de startwaarde, ondanks een fluctuerende trend met regelmatige neerwaartse correcties.

Is het mogelijk om Beyond Meat aandelen te verhandelen in Nederland?

Hoewel het relatief ingewikkeld is om op de beurs een beleggingsproduct te vinden waarmee u Beyond Meat-aandelen in Nederland kunt kopen, is het toch mogelijk om van dit effect en de volatiliteit ervan te profiteren door te investeren op de prijs ervan via CFD-contracten. Deze contracten worden in feite aangeboden door in Nederland geautoriseerde online makelaars die internationale aandelen aanbieden, zoals Amerikaanse aandelen.

Wanneer was de beursgang van Beyond Meat?

In april 2019 voltooide Beyond Meat een gedeeltelijke beursgang van bijna 180 miljoen dollar, waardoor de totale marktkapitalisatie steeg van 1,2 miljard dollar naar 1,5 miljard dollar. Op dat moment had Beyond Meat een omzet van 87,9 miljoen dollar met een jaarlijks verlies van bijna 30 miljoen dollar.

--- Advertentie ---
Handel in Beyond Meat aandelen!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's handelen met Plus500