Het aandeel Bayer kopen

De chemische en farmaceutische sector is één van de sectoren die op dit moment het minst last heeft van de economische crisis. Dat geldt ook voor de Duitse beursgenoteerde Bayer Groep, waarvan de aandelen online gekocht en verkocht kunnen worden. Om u te helpen inzicht te krijgen in de activiteiten van het bedrijf en winst te maken met het handelen in zijn effecten, vindt u hier enkele belangrijke gegevens.  

66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Over de Bayer Groep:

Bayer is een van de grote spelers op het gebied van ontwerp, productie en verkoop van farmaceutische producten. De activiteiten van het bedrijf vallen onder verschillende sectoren, en omvatten hoofdzakelijk gezondheidsproducten, maar ook hoogwaardige materialen, agrochemische producten en andere, minder belangrijke activiteiten.

Het bedrijf haalt zijn omzet in Duitsland, de Verenigde Staten, China en de rest van de wereld.

 

Analyse van de koers van het aandeel Bayer:

Het aandeel Bayer staat genoteerd op de Duitse aandelenmarkt Deutsche Boerse AG en maakt onderdeel uit van de Stoxx Europe 50-index.

De koers van het aandeel Bayer heeft in de loop van de jaren grote schommelingen gekend, en volgt met name de introductie van nieuwe chemische en technologische producten.

 

Beoordeling: 3.92 24 stemmen

Handelen in het aandeel Bayer op een online platform:

Om in aandelenmarkten te investeren kunt u vanaf nu beginnen met aandelen, zoals dat van Bayer, live te traden: dat kan via een online tradingplatform dat van thuis uit toegankelijk is.

Beleg in het aandeel Bayer!
66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.