Het aandeel Bayer kopen

Tips voor het handelen in Bayer-aandelen

Advies nummer 1

Uiteraard zullen we de lancering van nieuwe veelbelovende of veelbelovende geneesmiddelen en behandelingen door de groep op de voet volgen.

Advies nummer 2

Ook de partnerschaps-, fusie- of overnametransacties van Bayer moeten zorgvuldig worden onderzocht.

Advies nummer 3

De activiteiten en de toekomst van de Bayer-groep zijn ook afhankelijk van de groei van de gewassenindustrie, die daarom nauwlettend in de gaten moet worden gehouden.

Advies nummer 4

Natuurlijk zijn de wereldeconomie en in het bijzonder de problemen waarmee de farmaceutische industrie wordt geconfronteerd, ook van invloed op de koers van het Bayer-aandeel.

Advies nummer 5

Hetzelfde geldt voor controles en regelgeving, met name wat betreft de prijzen van farmaceutische producten, die negatieve gevolgen kunnen hebben voor de winstgevendheid van de groep.

Advies nummer 6

Ten slotte zal worden gelet op de ontwikkeling van goedkope substituten door concurrentie en op de marktaandelen van de belangrijkste concurrenten.

Advies nummer 7

Sinds de overname van Monsanto door Bayer zullen we ook het nieuws volgen over het gebruik van glyfosaat, dat momenteel omstreden is en de verkoop van de groep kan schaden.

Beleg in het aandeel Bayer!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
De chemische en farmaceutische sector is één van de sectoren die op dit moment het minst last heeft van de economische crisis. Dat geldt ook voor de Duitse beursgenoteerde Bayer Groep, waarvan de aandelen online gekocht en verkocht kunnen worden. Om u te helpen inzicht te krijgen in de activiteiten van het bedrijf en winst te maken met het handelen in zijn effecten, vindt u hier enkele belangrijke gegevens.  

 

Over de Bayer Groep:

Bayer is een van de grote spelers op het gebied van ontwerp, productie en verkoop van farmaceutische producten. De activiteiten van het bedrijf vallen onder verschillende sectoren, en omvatten hoofdzakelijk gezondheidsproducten, maar ook hoogwaardige materialen, agrochemische producten en andere, minder belangrijke activiteiten.

Het bedrijf haalt zijn omzet in Duitsland, de Verenigde Staten, China en de rest van de wereld.

 

De concurrentie van het Bayer-aandeel kennen:

De mondiale farmaceutische sector is zeer concurrerend en Bayer heeft als zodanig te maken met verschillende grote ondernemingen die er een marktaandeel van zouden kunnen veroveren. Wij stellen daarom voor dat u hier de 10 grootste concurrenten van Bayer ontdekt om u te helpen bij uw analyse van de koers van het aandeel van de groep.

 

De strategische allianties die door de Bayer-groep zijn aangegaan:

Verschillende strategische allianties en partnerschappen hebben ook invloed op de koers van het Bayer-aandeel. Hier zijn de belangrijkste partners van de groep.

 

Analyse van de koers van het aandeel Bayer:

Het aandeel Bayer staat genoteerd op de Duitse aandelenmarkt Deutsche Boerse AG en maakt onderdeel uit van de Stoxx Europe 50-index.

De koers van het aandeel Bayer heeft in de loop van de jaren grote schommelingen gekend, en volgt met name de introductie van nieuwe chemische en technologische producten.

 

Economische geschiedenis

Om te kunnen begrijpen wat de koersstijging of -daling van het aandeel Bayer kan beïnvloeden, is het noodzakelijk om u te verdiepen in de economische en financiële analyse van het bedrijf van de afgelopen jaren. Dit is wat wij u vandaag bieden met een samenvatting van de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen decennia.

Door de hierboven vermelde gebeurtenissen te analyseren, zult u in staat zijn om de toekomstige economische en financiële gebeurtenissen te begrijpen die de koers van dit aandeel zullen beïnvloeden.

 

De voordelen en sterke punten van Bayer als beursactivum:

In de eerste plaats zal de aanwezigheid van Bayer op de internationale markt, die de echte kracht van deze groep is, uiteraard worden benadrukt. Met meer dan 300 bedrijven in 78 verschillende landen is het distributiesysteem van Bayer zowel robuust als geïntegreerd. Om dit doel te bereiken, kan Bayer rekenen op meer dan 150 jaar ervaring op het gebied van gezondheid en landbouw.

Een ander belangrijk voordeel van Bayer is de verdeling van zijn activiteiten in verschillende divisies. De groep heeft zijn activiteiten gestructureerd in drie grote divisies: de farmaceutische divisie, de divisie consumenten- en plantenwetenschappen en de divisie diergezondheid, die zich bezighoudt met producten en oplossingen voor de behandeling van huisdieren.

De Bayer Groep staat ook bekend om zijn innovatieve capaciteiten, die een echt pluspunt zijn in deze zeer competitieve sector. De R&D-afdeling van Bayer heeft in het verleden inderdaad tot echte revoluties geleid, met name met de creatie van de geneesmiddelen Aspirine, Rennie en Poncho. Maar het bedrijf blijft innoveren.

De uitstekende prestaties van Bayer zijn ook te danken aan de bijzonder intelligente werkorganisatie. De 115.000 mensen die wereldwijd voor Bayer werken, worden voortdurend bijgeschoold en profiteren van een gezonde werkomgeving, wat de rentabiliteit en ook het innovatievermogen van de groep aanzienlijk verhoogt.

Ten slotte zijn de financiële prestaties van Bayer in lijn met de sterke kasstromen. De financiële gezondheid van de onderneming wordt daarom als solide en betrouwbaar beschouwd. Het uitgekeerde dividend is ook bijzonder aantrekkelijk voor aandeelhouders op deze waarde.

Handelen in het aandeel Bayer op een online platform:

Om in aandelenmarkten te investeren kunt u vanaf nu beginnen met aandelen, zoals dat van Bayer, live te traden: dat kan via een online tradingplatform dat van thuis uit toegankelijk is.

Beleg in het aandeel Bayer!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.