BAIDU

Analyse van de koers van het Baidu aandeel

--- Publiciteit ---
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

In dit artikel ontdekt u de elementen die u nodig heeft om een goede analyse te maken van de koers van het Baidu aandeel. We zullen ons in het bijzonder richten op de fundamentele analyse van dit aandeel met de elementen die de prijs kunnen beïnvloeden, het bedrijf zelf met zijn specifieke activiteiten, zijn belangrijkste concurrenten, zijn recente samenwerkingsverbanden en zijn belangrijkste sterke en zwakke punten. Tot slot zullen we u ook enkele basis beursgegevens over het aandeel verstrekken.  

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

Eerst zal het marktaandeel van Baidu op de Chinese binnenlandse markt worden gecontroleerd.

Analyse nr. 2

Hoewel er weinig lokale concurrenten zijn, zullen zij toch nauwlettend in de gaten worden gehouden om de spelers te identificeren die het marktaandeel kunnen verliezen.

Analyse nr. 3

We zullen de internationale reuzen in deze sector die zich op lange termijn op de Chinese markt proberen te vestigen, zoals Google of Yahoo, nog beter in de gaten houden.

Analyse nr. 4

Baidu's ontwikkeling van nieuwe IT-infrastructuur om de internettoegang te verbeteren is ook een belangrijke overweging.

Analyse nr. 5

De beslissingen van de overheid die regelmatig ingrijpt in het beheer van Baidu zijn ook zeer belangrijke gegevens waarmee u rekening moet houden bij uw fundamentele analyses van deze waarde.

Analyse nr. 6

Ten slotte, en gezien het feit dat deze onderneming actief is in een hoogtechnologische sector, zullen ook de investeringen van de groep in onderzoek en ontwikkeling en de strategische partnerschappen die ze heeft aangegaan, worden opgevolgd.

--- Publiciteit ---
Verhandel het Baidu-aandeel!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met Plus500

Algemene presentatie van het bedrijf Baidu :

Het is natuurlijk essentieel dat je een zeer goede kennis hebt van het bedrijf Baidu voordat je de aandelen op de beurs gaat verhandelen. Daarom bieden wij u nu een gedetailleerde presentatie van deze groep met zijn belangrijkste activiteiten en de verdeling van zijn inkomstenbronnen.

Baidu Group Inc. is een Chinees bedrijf dat genoteerd staat op de NASDAQ markt. Het is zelfs China's belangrijkste zoekmachine op het internet. De site van dit bedrijf integreert functies zoals definitie, vertaling naar het Engels, het downloaden van video's of afbeeldingen en andere functionaliteiten.

Om de activiteiten van dit bedrijf beter te begrijpen, is het mogelijk om ze in verschillende categorieën in te delen op basis van het aandeel in de omzet dat ze genereren en op deze manier:

 

Om de concurrentie van Baidu's voorraad te kennen:

Nu u meer vertrouwd bent met Baidu, is het tijd om een meer globale blik te werpen op de activiteitensector van het bedrijf met een presentatie van de belangrijkste concurrenten op de Chinese markt.

 

De strategische allianties die de Baidu-groep heeft opgezet:

Na het ontdekken van Baidu's verschillende concurrenten, stellen we voor dat u een aantal van zijn strategische bondgenoten ontdekt. De groep zet immers vaak internationale partnerschappen op om zijn groei te bevorderen en hier zijn enkele recente voorbeelden:

 

Voordelen en sterke punten van het Baidu-aandeel als beursactivum :

Wij bieden u nu de mogelijkheid om de voor- en nadelen van Baidu-aandelen te achterhalen voordat u een beslissing neemt over de strategie om deze aandelen te verhandelen. Om dit te doen is het inderdaad nodig om de sterke en zwakke punten van dit bedrijf te analyseren, die hieronder worden beschreven.

Laten we beginnen met een herinnering aan de sterke punten van het bedrijf:

 

Nadelen en zwakke punten van het Baidu-aandeel als beursactivum :

Met betrekking tot de belangrijkste zwakke punten van deze verbintenis dient het volgende te worden opgemerkt:

Een aantal veelgestelde vragen

Waarom staat Baidu genoteerd aan de NASDAQ 100 aandelenindex?

Aangezien de Baidu Group een Chinees bedrijf is, kan men zich afvragen waarom het is opgenomen in de samenstelling van de Amerikaanse NASDAQ 100-index. In feite komt dit omdat de NASDAQ-index niet alleen Amerikaanse aandelen omvat, maar ook 's werelds grootste technologiebedrijven, waaronder natuurlijk de Chinese reus Baidu.

Kun je online handelen in Baidu-aandelen?

Net als vele andere internationale aandelen uitgegeven door bedrijven met zeer grote kapitalisaties, zijn Baidu-aandelen beschikbaar op bepaalde online handelsplatformen. Het is dus mogelijk om te speculeren over de stijging of daling van hun prijs rechtstreeks vanaf een dergelijk platform en gebruik te maken van CFD's of contracts for difference, aangeboden door erkende makelaars.

Hoe maak je een technische analyse van de koers van het Baidu aandeel?

De technische analyse, die een aanvulling vormt op de fundamentele analyse, is een essentiële methode voor elke Baidu-aandeelstrategie. U kunt deze analyse uitvoeren op basis van de aanpasbare grafieken van uw makelaar, met vermelding van trend- of volatiliteits-indicatoren en de verschillende keerpunten in de markt.

--- Publiciteit ---
Verhandel het Baidu-aandeel!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's handelen met Plus500