De koers van het Aurora Cannabis aandeel verhandelen

Tips voor het handelen in Aurora Cannabis-aandelen

Advies nummer 1

In de eerste plaats zal rekening worden gehouden met de evolutie van de internationale regelgeving inzake therapeutische cannabis. Met de openstelling van bepaalde markten, zoals de Europese, voor dit soort behandelingen, is het zeer waarschijnlijk dat bestaande bedrijven zoals Aurora Cannabis hun activiteiten en winstgevendheid zullen uitbreiden.

Advies nummer 2

De innovaties en nieuwe producten op basis van hennep die het bedrijf zal kunnen ontwikkelen, zullen ook goede indicatoren zijn voor het toekomstige groeipotentieel van het bedrijf. Het is inderdaad belangrijk om het onderzoek van deze groep nauwlettend te volgen, evenals de mogelijke onderzoekspartnerschappen die de groep in staat zullen stellen zich te onderscheiden van zijn concurrenten.

Advies nummer 3

In feite is de concurrentie ook een element dat u nauwlettend moet volgen als onderdeel van uw fundamentele analyse van deze voorraad. Aangezien de cannabisindustrie lage toegangsdrempels heeft, kan Aurora Cannabis te maken krijgen met toenemende concurrentie.

Advies nummer 4

Uiteraard moeten alle officiële mededelingen van deze groep in het oog worden gehouden, met name met betrekking tot haar strategische ontwikkelingsplannen of haar prognoses voor de toekomstige financiële resultaten.

Advies nummer 5

Natuurlijk zal de publicatie van de jaar- en kwartaalcijfers van dit bedrijf u helpen om duidelijker te zien hoe het zich in de loop van de tijd zal ontwikkelen en hoe het in de komende jaren kan groeien.

Advies nummer 6

Tot slot kunt u deze analyse ook baseren op dividendpublicaties door veranderingen in de beleggerscompensatie in de loop van de tijd te volgen.

Handel nu het Aurora Cannabis aandeel!
80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
Op deze pagina bespreken we het Aurora Cannabis aandeel, dat een van de aandelen is waarin je als individu online kunt investeren en dat veel voordelen heeft. U zult in dit artikel de informatie kunnen ontdekken die voor u nuttig zal zijn bij uw analyse van deze voorraad. Zo geven we u bijvoorbeeld een gedetailleerde presentatie van dit bedrijf en zijn activiteiten en winstbronnen. We zullen ook kijken naar zijn belangrijkste concurrenten op de markt en in dezelfde sector of naar zijn meest recente samenwerkingsverbanden. Uiteraard zullen wij u ook vertellen welke gegevens en publicaties u moet volgen om een goede fundamentele analyse van deze voorraad uit te voeren.  

 

Algemene presentatie van Aurora Cannabis :

Laten we de Aurora Cannabis gaan ontdekken door te proberen meer te weten te komen over het bedrijf en de belangrijkste bronnen van inkomsten. Deze kennis is namelijk essentieel als u een goede analyse wilt maken van deze waarde, rekening houdend met de verschillende sectoren en segmenten waarop zij haar winststrategie baseert.

De Aurora Cannabis Groep is een Canadees bedrijf dat gespecialiseerd is in medische cannabis. Het is momenteel een van de wereldleiders in deze sector.

Om haar activiteiten uit te voeren, is Aurora Cannabis eigenaar van verschillende dochterondernemingen en beheert zij twee verschillende bedrijfssegmenten en een hoofdkantoor. De groep heeft ook een aantal horizontaal geïntegreerde bedrijven. Via haar activiteiten in het medische cannabissegment produceert en distribueert Aurora Cannabis in Canada cannabis voor therapeutische doeleinden en levert zij ook cannabis in de groothandel aan de Europese Unie. Maar dat is nog niet alles! Het bedrijf brengt ook binnenshuis groeiende systemen en voedingsmiddelen op basis van hennep op de markt. Elk jaar wordt er meer dan 625.000 kilo cannabis geproduceerd door deze groep, die wereldwijd 2.779 mensen in dienst heeft.

Het is interessant om te weten hoe de omzet van dit bedrijf vanuit geografisch oogpunt over de verschillende markten is verdeeld. Zo maakt Aurora Cannabis het grootste deel van de verkoop in Canada. De Europese Unie vertegenwoordigt slechts 4,8 procent van haar omzet en de rest van de wereld slechts 1,4 procent.

 

Om de concurrentie van Aurora Cannabis aandelen te kennen:

Na het lezen van de essentiële informatie over Aurora Cannabis, raden we je aan om wat meer te leren over de industrie door een kijkje te nemen bij de directe concurrenten. Aurora Cannabis is inderdaad een van de reuzen van deze industrie in de wereld, maar het heeft wel een aantal belangrijke tegenstanders, namelijk

 

De strategische allianties die door de Aurora Cannabis Groep zijn opgezet:

Natuurlijk zou Aurora Cannabis niet het bedrijf zijn geworden dat het nu is zonder bepaalde bondgenoten. Het is dus erg belangrijk om aandacht te besteden aan de verschillende samenwerkingsverbanden die deze groep kan ontwikkelen met andere bedrijven. Hier zijn enkele concrete voorbeelden van dergelijke partnerschappen.

Veelgestelde vragen over Aurora Cannabis aandelen

Hoe kan ik de testresultaten van Aurora Cannabis producten volgen?

Uiteraard worden de door Aurora Cannabis ontwikkelde producten getest in laboratoria en kunt u de resultaten van deze tests direct raadplegen op de officiële website of op de mobiele applicatie. Inderdaad, en sinds 2017 geeft de groep het grote publiek toegang tot vereenvoudigde analysecertificaten voor elk van zijn producten die te koop zijn en dankzij een systeem dat met Anandia Labs is ontwikkeld.

Wanneer kunt u de koers van Aurora Cannabis verhandelen?

Aangezien Aurora Cannabis aandelen op zowel de Toronto Stock Exchange als de NYSE zijn genoteerd, kunt u tijdens de reguliere kantooruren van beide markten in Aurora Cannabis aandelen beleggen. Voor de TSX zijn deze openingstijden tussen 9.30 uur en 16.00 uur (lokale tijd) en voor de NYSE van 9.30 uur tot 16.00 uur ook met handelsuren voor en na de marktopening, dus van 16.00 uur tot 21.30 uur en van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Wat waren de laatste grote operaties van Aurora Cannabis?

De Aurora Cannabis Groep kondigde in 2018 de overname aan van het bedrijf CanniMed Therapeutics voor meer dan 1,1 miljard Canadese dollar en op het gebied van veterinaire gezondheid. In datzelfde jaar werd een andere belangrijke overname gedaan, die van het bedrijf RedReleaf, ditmaal voor een bedrag van 3,2 miljard Canadese dollar. Door deze nieuwe overname kon de groep een nieuwe groep oprichten met 9 productie-eenheden in Canada en 2 in Denemarken.

Waar en hoe te handelen op de beurskoers van Aurora Cannabis?

U kunt Aurora Cannabis aandelen verhandelen met CFD's rechtstreeks vanuit uw huis door u te registreren bij een erkende en betrouwbare online makelaar zoals wij die op deze pagina aanbevelen.

Handel nu het Aurora Cannabis aandeel!
80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.