ASTON MARTIN

Analyse van de koers van het Aston Martin aandeel

72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

In dit artikel, dat volledig gewijd is aan het aandeel Aston Martin, stellen wij voor om u te helpen bij het opstellen van een goede analyse van dit aandeel en de toekomstige trends in het kader van de uitvoering van uw beleggingsstrategie op lange termijn. Inderdaad, door de verschillende informatie die we voor u hebben verzameld, zult u in staat zijn om te begrijpen hoe het aandeel presteert op de beurs. Op deze pagina vindt u bijvoorbeeld informatie over de precieze activiteiten van deze groep, zijn concurrenten op de markt of zijn belangrijkste partners. We zullen ook de fundamentele analyse van dit aandeel bespreken door de gegevens samen te vatten waarmee rekening moet worden gehouden.  

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

Natuurlijk zal het in de eerste plaats nodig zijn om de groei of de recessie van de automarkt wereldwijd te monitoren met gegevens zoals het aantal nieuwe registraties.

Analyse nr. 2

De marketing- en communicatiestrategieën van Aston Martin zijn ook iets om op te letten, omdat ze de groep zullen helpen om nieuwe klanten te winnen.

Analyse nr. 3

We zullen ook een oogje in het zeil houden op de prijsstrategie die deze groep in een zeer hoogwaardige sector volgt.

Analyse nr. 4

De markt voor energiegrondstoffen, voornamelijk olie en brandstofprijzen, moet ook met de grootste belangstelling worden gevolgd als u in deze waarde wilt investeren.

Analyse nr. 5

We zullen ook de concurrenten van Aston Martin en hun belangrijkste nieuws of publicaties volgen.

Analyse nr. 6

Tot slot moet u natuurlijk uw aandacht richten op de product- en engineering-innovaties van de groep.

Verhandel het Aston Martin-aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Dit is een advertentie voor de handel in CFD's op Plus500

Algemene presentatie van Aston Martin :

Nu nodigen we u uit om wat meer te leren over de Aston Martin Group en haar activiteiten. Met een uitstekende kennis van de inkomstenbronnen van het bedrijf kunt u de elementen analyseren die de koers van het aandeel naar boven of naar beneden kunnen beïnvloeden.

De Aston Martin Group is een Britse holdingmaatschappij die actief is in de automobielsector. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van auto's.

De groep produceert dus verschillende reeksen auto's met modellen zoals de Grand Tourer, de Vantage sportwagen en de Super GT. Het bedrijf produceert ook vierdeurs, vierzits sportcoupés zoals de Rapide S en speciale uitvoeringen zoals de Vantage GT12, Vantage GT8, Vanquish Zagato Coupe, Vanquish Zagato Volante, Vanquish Zagato Speedster, DB4GT Continuation en Aston Martin Vulcan.

De belangrijkste inkomstenbronnen van de Aston Martin-groep omvatten ook de levering van onderhouds- en reparatiediensten voor verkochte voertuigen en de restauratie van Aston Martin-modellen via haar onderhoudsactiviteiten, Aston Martin Works Limited.

La holding détient et exploite également plusieurs filiales parmi lesquelles AM Brand Limited, AM Nurburgring Racing Limited, AML Italy Srl, AML Overseas Services limited, AMWS Limited, Aston Martin Capital Holdings Limited, Aston Martin Capital Limited en Aston Martin Holdings.

Het bedrijf heeft momenteel 2.450 mensen in dienst.

 

Ken de concurrentie van het Aston Martin aandeel:

Nadat we de belangrijkste concurrenten van Aston Martin hebben leren kennen, laten we de recente partners van dit bedrijf ontdekken. De groep moet namelijk concurreren met grote groepen in het segment van de zeer hoogwaardige en luxueuze auto's, waarvan de belangrijkste zijn

 

De strategische allianties die door de Aston Martin Groep zijn opgezet:

Natuurlijk heeft de Aston Martin groep ook zijn bondgenoten en zet hij regelmatig strategische partnerschappen op met andere bedrijven om zijn verkoop en groei te stimuleren of om nieuwe technologische modellen te ontwikkelen. Hier zijn enkele recente voorbeelden van deze partnerschappen:

Een aantal veelgestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste zwakke punten van het Aston Martin-aandeel?

Het Aston Martin-aandeel heeft een aantal zwakke punten voor investeerders waar u zich bewust van moet zijn, hoewel ze weinig talrijk zijn. Ten eerste heeft het een lage marktpenetratie in vergelijking met zijn concurrenten. Er wordt ook opgemerkt dat de productportefeuille van de groep beperkt blijft op bepaalde markten, waaronder de belangrijkste opkomende markten waar de onderneming weinig aanwezig is.

Hoe zijn de activiteiten van Aston Martin geografisch verdeeld?

De geografische spreiding van de activiteiten en inkomsten van de Aston Martin groep is zeer interessant om te weten. De onderneming genereert 29,6% van haar omzet in Noord- en Zuid-Amerika, 24,2% in Azië-Pacific, 23,2% in Europa en het Midden-Oosten in Afrika en slechts 23% in het Verenigd Koninkrijk. Deze gegevens stellen u in staat om de blootstelling van deze waarde aan geo-economische risico's beter te begrijpen.

Welke andere merken bezit Aston Martin?

De Aston Martin groep is vooral bekend om zijn gelijknamige merk auto's. Maar de groep is ook eigenaar van het merk Lagonda, dat al sinds 1906 bestaat en een ander Brits zustermerk van Aston Martin is. Deze informatie is ook belangrijk om rekening mee te houden bij de analyse van het Aston Martin-aandeel, aangezien het de koers van het aandeel min of meer sterk kan beïnvloeden, afhankelijk van de verkoop van zijn voertuigen.

Verhandel het Aston Martin-aandeel!
72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Dit is een advertentie voor de handel in CFD's op Plus500