AMG (ADVANCED METALLURGICAL GROUP)

Analyse van de koers van het AMG (Advanced Metallurgical Group) aandeel

--- Publiciteit ---
67% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
 
Grafiek van Tradingview

Als u een van de beleggers bent die een grote belangstelling hebben voor het aandeel AMG Group, nodigen wij u uit om via dit artikel, dat volledig gewijd is aan dit aandeel, alle informatie te ontdekken die u nodig hebt om relevante analyses van dit aandeel uit te voeren. Om u te helpen anticiperen op toekomstige veranderingen in dit aandeel, zullen we u uitleggen hoe u een goede fundamentele analyse kunt maken van dit aandeel, wat de belangrijkste activiteiten van het bedrijf zijn, wie de belangrijkste concurrenten op de markt zijn en met welke bedrijven het bedrijf recentelijk strategische partnerschappen heeft gesloten. Dit stelt u in staat om effectieve en oordeelkundige investeringsstrategieën te implementeren.  

Elementen die de prijs van dit actief kunnen beïnvloeden:

Analyse nr. 1

In de eerste plaats zullen we de luchtvaartsector, waarvan het merendeel van de activiteiten van de AMG-groep afhankelijk is, nauwlettend in de gaten houden. Hoe groter de vliegtuigorders, hoe meer AMG haar eigen orderportefeuille zal vullen.

Analyse nr. 2

De toeristische sector, met name tussen Europa en de rest van de wereld, zoals Azië, die in de loop van de tijd steeds meer toeneemt, is ook een factor die in het kader van deze fundamentele analyse van de AMG-actie moet worden gevolgd.

Analyse nr. 3

De AMG Group heeft natuurlijk ook te maken met toenemende concurrentie van directe en indirecte concurrenten en het is daarom noodzakelijk om een uitgebreide studie van deze concurrentieomgeving in uw analyse op te nemen.

Analyse nr. 4

Het vermogen van de groep om haar productiekosten te verlagen door bijvoorbeeld strategische partnerschappen aan te gaan of nieuwe leveranciers te vinden, zal van invloed zijn op het concurrentievermogen van de groep en dus op haar rentabiliteit op lange termijn.

Analyse nr. 5

Tot slot moet u natuurlijk een deel van uw aandacht richten op de financiële resultaatpublicaties van dit bedrijf, inclusief de jaarbalans en de tussentijdse resultaten. We zullen overwegen om deze gegevens systematisch te vergelijken met de verwachtingen van de analisten en de doelstellingen die de groep zich heeft gesteld.

--- Publiciteit ---
Handel nu het AMG aandeel!
67% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. CFD's handelen met eToro

Algemene presentatie van AMG

Om een goed zicht te hebben op de mogelijkheden van de koersontwikkeling van het AMG-aandeel is het in de eerste plaats noodzakelijk om dit bedrijf en zijn activiteiten goed te kennen. Door het bedrijfsmodel, de structuur en de belangrijkste inkomstenbronnen van het bedrijf te leren begrijpen, heeft u meer kans om te anticiperen op toekomstige beursfluctuaties. Hier zijn een paar feiten om in gedachten te houden in dit verband:

De AMG Group of Advanced Metallurgical Group NV is een Nederlandse onderneming die actief is in de sector industriële apparatuur. Meer specifiek is dit bedrijf gespecialiseerd in de productie van speciale metalen en vacuümovensystemen voor bedrijven in de lucht- en ruimtevaart, elektronica, optica, chemie, bouw en transport.

Om de activiteiten van deze groep beter te begrijpen, is het mogelijk om ze op te splitsen in verschillende divisies op basis van het aandeel in de omzet dat ze genereren en op deze manier:

Nog steeds in het kader van uw investeringsstrategieën op deze waarde, is het interessant om de geografische spreiding van de omzet van dit bedrijf te kennen. Zo realiseert AMG slechts 0,7% van de omzet in Nederland. De eerste markt is de Verenigde Staten met 32,7% van de omzet. Vervolgens komen Duitsland met 15,6% van de omzet, China met 8,3% van de omzet, het Verenigd Koninkrijk met 5,2% van de omzet, Frankrijk met 5,2% van de omzet, Italië met 4% van de omzet, Japan met 3,8% van de omzet, Brazilië met 3,5% van de omzet, Oostenrijk met 2,5% van de omzet, Zuid-Korea met 1,8% van de omzet, India met 1,8% en tenslotte de rest van de wereld met 16,7% van de omzet.

 

De concurrentie van het AMG-aandeel kennen:

Een goede kennis van AMG is natuurlijk essentieel als je deze waarde wilt uitstellen. Maar je moet ook vertrouwd zijn met de omgeving van de sector en een concurrentieanalyse uitvoeren voordat je een positie inneemt. Dit is wat wij u nu bieden met een presentatie van de bedrijven die rechtstreeks concurreren met dit bedrijf.

Voordat u uw handelsstrategie op de koers van het AMG-aandeel implementeert, moet u zich ervan vergewissen dat u al het belangrijke nieuws volgt van die paar bedrijven die het aandeel kunnen beïnvloeden.

 

Strategische allianties opgezet door de AMG-groep:

Nadat we de belangrijkste tegenstanders van de AMG-groep hebben ontdekt, stellen we u voor om wat meer te weten te komen over haar bondgenoten met enkele concrete en recente voorbeelden van strategische partnerschappen die dit bedrijf heeft opgezet:

Een aantal veelgestelde vragen

Wat waren de laatste financiële resultaten van de AMG Groep?

Het is interessant om de belangrijkste financiële resultaten van de AMG-groep van de afgelopen twee jaar te kennen. Hier zijn de cijfers die door dit bedrijf zijn gepubliceerd voor de boekjaren 2019 en 2018. In 2018 publiceerde de groep allereerst een omzet tot 1.310,3 miljoen dollar en een nettoresultaat tot 94,78 miljoen dollar. Voor het jaar 2019 zijn de resultaten negatiever met een omzet van USD 1188,6 miljoen en een nettoverlies van USD 48,59 miljoen.

Hoe maak je een goede analyse van de koers van het AMG-aandeel?

Als u een relevante analyse van de koers van het AMG-aandeel wilt maken, kunt u het beste zowel de fundamentele analyse gebruiken, d.w.z. gebeurtenissen die een directe invloed hebben op de koers van het AMG-aandeel, die u in het nieuws vindt, als de technische analyse, waarbij gebruik wordt gemaakt van historische en actuele beursgrafieken met verschillende technische indicatoren, waaronder trend- en volatiliteitsindicatoren.

Hoe te beleggen in aandelen AMG?

Er zijn verschillende manieren om te investeren in de koers van het AMG-aandeel. U kunt besluiten om het aandeel aan uw portefeuille toe te voegen door het te kopen om dividend te ontvangen, of u kunt eenvoudigweg speculeren over de stijging of daling van de koers van het aandeel met online brokers' Contracts for Difference of CFD's.

--- Publiciteit ---
Handel nu het AMG aandeel!
67% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's handelen met eToro