Het aandeel Alphabet kopen

Tips voor het handelen in Alphabet-aandelen

Advies nummer 1

We zullen in het bijzonder de diversificatie van Alphabet naar nieuwe technologische en commerciële gebieden in het oog houden om de groei van het bedrijf te versnellen.

Advies nummer 2

Regelmatige overnames van andere bedrijven kunnen ook de groei van dat bedrijf maximaliseren.

Advies nummer 3

Uiteraard zullen we de implementatie van alle toekomstige Alphabet-innovaties monitoren, inclusief de segmenten kunstmatige intelligentie en cloud computing.

Advies nummer 4

Hoewel Alphabet een leider in zijn sector, wordt het bedrijf geconfronteerd met relatief sterke concurrentie en het is daarom raadzaam om het nieuws van deze concurrenten op de voet te volgen.

Advies nummer 5

De regelgevende en gerechtelijke druk op het alfabet zijn ook belangrijke elementen waarmee rekening moet worden gehouden, met name met betrekking tot de vertrouwelijkheid van gegevens.

Advies nummer 6

Tot slot zullen we ook de bedragen die Alphabet investeert in onderzoek en ontwikkeling in de gaten houden. Buitensporige kosten kunnen de rentabiliteit van de groep op korte termijn schaden en deze op de beurs benadelen.

Handel nu in het aandeel Alphabet!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder.
Het kan goed zijn dat u nog nooit van het aandeel Alphabet heeft gehoord. Toch gaat het om het voormalige aandeel van de Google-A-groep. Om meer te weten te komen over dit beursaandeel en zijn realtime notering kunt u hier de realtime grafieken vinden. Daarnaast krijgt u informatie over de activiteiten van dit bedrijf en een historische analyse van de beurskoersen.  

 

Over de Alphabet-groep:

Alphabet is een holding die 6 hoofdactiviteiten beheert. Het omvat onder andere de zoekmachine Google, de website YouTube en de emaildienst Gmail.  Alphabet ontwikkelt ook home-oplossingen, ontwikkelt en onderzoekt biotechnologieën, doet onderzoek naar kunstmatige intelligentie en biedt beleggingsdiensten aan. Tot slot ontwikkelt het bedrijf onder de naam Google Fiber infrastructuur voor glasvezelnetten.

 

De belangrijkste concurrenten van Alphabet:

Alphabet werd opgericht door Google, dat zo zijn internetservices en zoekmachine wilde afscheiden van zijn overige structuren. Het bedrijf is tegenwoordig actief op verschillende gebieden, zoals apparaten die met het internet verbonden zijn of biotechnologie. De concurrenten van Alphabet variëren dus naargelang de activiteitensector waarbinnen het bedrijf actief is.

Wat zoekmachines betreft blijft Google de wereldwijde leider. Het ondervindt concurrentie van Yahoo, dat momenteel samen met het Chinese Baidu en met Bing de enige ernstige concurrentie vormt.

In de sector van domotica of met internet verbonden voorwerpen heeft Alphabet de handen voller: het krijgt er concurrentie van enkele technologiegiganten zoals Intel, de onbetwiste wereldwijde leider, maar ook van Microsoft en Cisco.

Op het gebied van biotechnologie wordt Alphabet beconcurreerd door Gilead Sciences, Novo Nordisk, Allergan en Amgen: hier heeft Alphabet het moeilijk om een plekje tussen de tien sectorleiders te veroveren.

Om efficiënt op de aandelenkoers van Alphabet te traden, raden wij u nadrukkelijk aan om het nieuws over deze bedrijven en hun resultaten van dichtbij te volgen en om voor iedere sector de marktpositie van elk van ze te analyseren.

 

De belangrijkste partners van Alphabet:

In 2016 begint de gezondheidspijler van Alphabet een samenwerking met de farmaceutische groep Sanofi om met het internet verbonden voorwerpen voor diabetesbehandeling te maken.

In het kader van zijn activiteiten inzake autonome voertuigen richt Alphabet ook bepaalde strategische partnerschappen met autoconstructeurs op, zoals met Chrysler in 2016.

Nog steeds in 2016 begint de in gezondheid gespecialiseerde afdeling van Alphabet een samenwerking in de vorm van een joint venture met de laboratoria van GlaxoSmithKline. Het doel is de ontwikkeling van elektronische implantaten voor de behandeling van bepaalde chronische ziekten zoals diabetes, artritis of astma.

 

Analyse van de koers van het aandeel Alphabet:

De koers van het aandeel Alphabet staat genoteerd op de Nasdaq Global Select Market in de Verenigde Staten. Ook is het aandeel onderdeel van de Amerikaanse beursindex Nasdaq 100.

Het aandeel Alphabet werd in april 2014 geïntroduceerd op de beurs en volgt sindsdien een vrij neutrale trend, die echter gekenmerkt wordt door verschillende microbewegingen. In juli 2015 begon echter een interessante koersbeweging omhoog, die het begin was van een stijgende trend die nog steeds aanhoudt.

 

Belangrijke beursgegevens met betrekking tot het aandeel Alphabet:

U las zonet wat essentiële informatie over het aandeel Alphabet, zoals de bedrijfsactiviteiten van deze Amerikaanse groep en een historische technische analyse van zijn koers. Hoewel deze gegevens natuurlijk nuttig zijn om uw tradingstrategieën te bepalen, is het ook cruciaal om de algemenere beursgegevens van dit aandeel te kennen. Tot slot van dit artikel laten wij u enkele sleutelcijfers en gegevens doornemen waarmee u de positie van dit bedrijf op de markt en zijn belang met betrekking tot andere aandelen beter leert kennen.

 

Fundamentele analyse

Nu u de belangrijkste sterke en zwakke punten van de Amerikaanse groep Alphabet kent, zou u in staat moeten zijn om een precieze langetermijnstrategie op te stellen. Maar om dit te doen, moet u eerst de tijd nemen om een consistente fundamentele analyse van deze voorraad uit te voeren. Hier zijn de elementen die u met de grootste zorg in de gaten moet houden.

De kansen die de Alphabet-groep kan grijpen en die nauwlettend in de gaten moeten worden gehouden, betreffen met name de markt voor het internet van de dingen, die de komende tien jaar een zeer sterke groei zal doormaken. De concurrentie in deze sector van fysieke objecten met ingebouwde technologie is inderdaad een echte uitdaging voor Alphabet en zijn belangrijkste concurrenten. We mogen niet vergeten dat er momenteel meer dan 20 miljard apparaten op het internet zijn aangesloten en dat dit cijfer in 2020 30 miljard moet zijn. Dit vertegenwoordigt een markt die in 2018 op meer dan 170 miljard dollar en in 2020 op 561 miljard dollar wordt geschat. De Alphabet-groep is echter al begonnen met het werken aan deze innovaties van morgen door het ontwikkelen van een nieuw besturingssysteem genaamd Android Things Things dat speciaal is ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden aangepast aan aangesloten objecten van allerlei aard. Dit systeem, dat in de nabije toekomst een echte referentie zou moeten worden, zal uiteraard concurreren met andere grote technologische groepen.

We weten ook dat de Alphabet-groep de afgelopen jaren veel heeft geïnvesteerd in bedrijven die gespecialiseerd zijn in kunstmatige intelligentie, een andere grote uitdaging van morgen in de technologiesector. Zo zal de communicatie van de groep over haar nieuwe octrooien en innovaties nauwlettend worden gevolgd.

Maar de Alphabet-groep wordt ook geconfronteerd met bepaalde bedreigingen die haar groeidoelstellingen kunnen beïnvloeden en de opwaartse trend van haar aandelenkoers kunnen vertragen.

De grootste bedreiging waar de groep momenteel mee te maken heeft is de betrouwbaarheid van de gebruikerservaring van het nieuwe Android-besturingssysteem, die door de toenemende versnippering kan worden verzwakt. Inderdaad, als het Android systeem nog steeds het meest gebruikte in de wereld in de Smartphone wereld is, vooral omdat het gratis is, blijft het moeilijk voor ontwikkelaars om nieuwe applicaties aan te bieden die zich aanpassen aan de vele mobiele modellen die het gebruiken. Als gevolg hiervan zullen de technologische verbeteringen en het vermogen van dit systeem om te concurreren met zijn belangrijkste concurrent, Apple's IOS, in de gaten worden gehouden.

Aangesloten technologieën die zijn aangepast aan voertuigen vormen ook een grote uitdaging voor Alphabet, dat zwaar heeft geïnvesteerd in deze markt van de toekomst. Ook hier zal veel aandacht worden besteed aan de partnerschappen met de belangrijkste autofabrikanten in dit segment.

Tot slot is de Alphabet-groep ook steeds meer aanwezig in de medische sector met innovaties en onderzoek, met name bij de behandeling van bepaalde chronische ziekten zoals diabetes. Deze sector en zijn ontwikkelingen kunnen u helpen om de toekomstige winstgevendheid van de groep correct te analyseren.

U heeft zojuist alle actuele gegevens en informatie bekeken die als basis kunnen dienen voor het implementeren van een effectieve handelsstrategie voor het Alphabet aandeel. Aarzel niet om uw technische en fundamentele analyses met de grootste zorg uit te voeren en de verkregen signalen te vergelijken om beter te anticiperen op toekomstige schommelingen in dit aandeel en de belangrijkste trends die zich in de toekomst zullen voordoen en om optimale posities in te nemen.

Hoe kunt u online in het aandeel Alphabet speculeren?

Als u wilt beleggen in het aandeel Alphabet kunt u dat vandaag nog doen door met behulp van de CFD's een positie te kiezen in dit effect of in honderden andere effecten. U boekt op die manier snelle winsten.

Handel nu in het aandeel Alphabet!
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.