Het aandeel Alphabet kopen

Het kan goed zijn dat u nog nooit van het aandeel Alphabet heeft gehoord. Toch gaat het om het voormalige aandeel van de Google-A-groep. Om meer te weten te komen over dit beursaandeel en zijn realtime notering kunt u hier de realtime grafieken vinden. Daarnaast krijgt u informatie over de activiteiten van dit bedrijf en een historische analyse van de beurskoersen.  

66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Over de Alphabet-groep:

Alphabet is een holding die 6 hoofdactiviteiten beheert. Het omvat onder andere de zoekmachine Google, de website YouTube en de emaildienst Gmail.  Alphabet ontwikkelt ook home-oplossingen, ontwikkelt en onderzoekt biotechnologieën, doet onderzoek naar kunstmatige intelligentie en biedt beleggingsdiensten aan. Tot slot ontwikkelt het bedrijf onder de naam Google Fiber infrastructuur voor glasvezelnetten.

 

De belangrijkste concurrenten van Alphabet:

Alphabet werd opgericht door Google, dat zo zijn internetservices en zoekmachine wilde afscheiden van zijn overige structuren. Het bedrijf is tegenwoordig actief op verschillende gebieden, zoals apparaten die met het internet verbonden zijn of biotechnologie. De concurrenten van Alphabet variëren dus naargelang de activiteitensector waarbinnen het bedrijf actief is.

Wat zoekmachines betreft blijft Google de wereldwijde leider. Het ondervindt concurrentie van Yahoo, dat momenteel samen met het Chinese Baidu en met Bing de enige ernstige concurrentie vormt.

In de sector van domotica of met internet verbonden voorwerpen heeft Alphabet de handen voller: het krijgt er concurrentie van enkele technologiegiganten zoals Intel, de onbetwiste wereldwijde leider, maar ook van Microsoft en Cisco.

Op het gebied van biotechnologie wordt Alphabet beconcurreerd door Gilead Sciences, Novo Nordisk, Allergan en Amgen: hier heeft Alphabet het moeilijk om een plekje tussen de tien sectorleiders te veroveren.

Om efficiënt op de aandelenkoers van Alphabet te traden, raden wij u nadrukkelijk aan om het nieuws over deze bedrijven en hun resultaten van dichtbij te volgen en om voor iedere sector de marktpositie van elk van ze te analyseren.

 

De belangrijkste partners van Alphabet:

In 2016 begint de gezondheidspijler van Alphabet een samenwerking met de farmaceutische groep Sanofi om met het internet verbonden voorwerpen voor diabetesbehandeling te maken.

In het kader van zijn activiteiten inzake autonome voertuigen richt Alphabet ook bepaalde strategische partnerschappen met autoconstructeurs op, zoals met Chrysler in 2016.

Nog steeds in 2016 begint de in gezondheid gespecialiseerde afdeling van Alphabet een samenwerking in de vorm van een joint venture met de laboratoria van GlaxoSmithKline. Het doel is de ontwikkeling van elektronische implantaten voor de behandeling van bepaalde chronische ziekten zoals diabetes, artritis of astma.

 

Analyse van de koers van het aandeel Alphabet:

De koers van het aandeel Alphabet staat genoteerd op de Nasdaq Global Select Market in de Verenigde Staten. Ook is het aandeel onderdeel van de Amerikaanse beursindex Nasdaq 100.

Het aandeel Alphabet werd in april 2014 geïntroduceerd op de beurs en volgt sindsdien een vrij neutrale trend, die echter gekenmerkt wordt door verschillende microbewegingen. In juli 2015 begon echter een interessante koersbeweging omhoog, die het begin was van een stijgende trend die nog steeds aanhoudt.

 

Belangrijke beursgegevens met betrekking tot het aandeel Alphabet:

U las zonet wat essentiële informatie over het aandeel Alphabet, zoals de bedrijfsactiviteiten van deze Amerikaanse groep en een historische technische analyse van zijn koers. Hoewel deze gegevens natuurlijk nuttig zijn om uw tradingstrategieën te bepalen, is het ook cruciaal om de algemenere beursgegevens van dit aandeel te kennen. Tot slot van dit artikel laten wij u enkele sleutelcijfers en gegevens doornemen waarmee u de positie van dit bedrijf op de markt en zijn belang met betrekking tot andere aandelen beter leert kennen.

  • In 2017 bedraagt de totale beurswaarde van Alphabet 652.415,11 miljoen USD.
  • Het aantal door Alphabet uitgegeven effecten dat momenteel in omloop is op de aandelenmarkt ligt in de grootteorde van 643.856.000 stuks.
  • De aandelenkoers van het Alphabet-aandeel staat genoteerd op de Nasdaq Global Select Market van de Nasdaq All Markets in de Verenigde Staten.
  • Alphabet is ook onderdeel van  de Amerikaanse Nasdaq 100-beursindex en bevindt zich dus tussen de 100 Amerikaanse bedrijven met de grootste beurswaarde.
  • De groep van Alphabet-aandeelhouders is samengesteld uit 2,66% aandelen van investeringsfonds Vanguard Group, 2,21% aandelen van investeringsfonds FMR LLC, 1,61% aandelen van investeringsfonds State Street Corporation, 1,42% aandelen van investeringsfonds T. Rowe Price Associates, 1,27% aandelen van investeringsfonds BlackRock Fund Advisors en 0,64% aandelen van JP Morgan Investment Management. De overige aandelen zijn zwevend en worden dus elke dag door individuele of institutionele beleggers vrij uitgewisseld op de aandelenmarkt

 

Beoordeling: 3.84 25 stemmen

Hoe kunt u online in het aandeel Alphabet speculeren?

Als u wilt beleggen in het aandeel Alphabet kunt u dat vandaag nog doen door met behulp van de CFD's een positie te kiezen in dit effect of in honderden andere effecten. U boekt op die manier snelle winsten.

Handel nu in het aandeel Alphabet!
66% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.