Een van de beste trading-platforms
  • eToro
  • Plus500
  • XM

Grondstoffen

Online beleggen in grondstoffen

Online beleggen in grondstoffen is populair geworden dankzij de Forex-brokers die aanbieden om met behulp van specifieke beleggingsinstrumenten te speculeren met de koersen van deze activa. Ontdek hier hoe dit soort beleggingen in elkaar zit.

Analyse van de realtime oliekoersen

Iedereen die ooit in olie wil beleggen moet een goede analyse maken van de realtime koers van deze grondstof. Ontdek hier hoe je dat eenvoudig en efficiënt kunt doen.

Beleggen in olie

Zonder twijfel is olie een van de grondstoffen die onder online beleggers het meest gewild en die op handelsplatforms en als beleggingsproduct van banken het populairst is.

 
Beleggen in zilver

Beleggen in zilver is heel populair. Dit komt mede doordat er verschillende beleggingsproducten voor beschikbaar zijn en doordat online tradingsplatforms hun klanten aanbieden om in zilver te beleggen. U vindt hier informatie die u kan helpen bij het speculeren met de prijs van zilver.

Beleggen in koffie

Beleggen in koffie is interessant omdat deze grondstof het meest verhandelde landbouwproduct ter wereld is. Hier vindt u advies en uitleg om online in dit effect te handelen en winst te maken.

Analyse van de realtime goudkoers

Lees hier hoe u een goede analyse kunt maken van de realtime goudkoers dankzij een uitleg die u meer inzicht geeft. Zo kunt u de juist beslissingen nemen en winst gaan maken.

 
Analyse van de realtime koers van aardgas

De meeste platforms geven online beleggers de mogelijkheid om in de energievorm aardgas te beleggen. Ontdek hier hoe u een analyse van de realtime koers van aardgas maakt om een goede strategie te bepalen.

Hoe kun je goud kopen op de beurs?

Ontdek hoe u vandaag nog goud kunt kopen op de beurs en wat de meest winstgevende methoden zijn om online in deze grondstof te beleggen, met behulp van de nieuwste innovaties.

De koers van WTI (West Texas Intermediate)

Volg de koers van WTI of West Texas Intermediate in realtime en ontdek handige informatie over deze belegging, van de manier waarop hij wordt genoteerd tot de koersontwikkeling van de afgelopen jaren.

 
Beleggen in aandelen van oliemaatschappijen

Lees hier alles wat u moet weten over de manier waarop u online kunt beleggen in aandelen van oliemaatschappijen. U krijgt informatie en adviezen en een lijst met aandelen van grote oliebedrijven die via de brokers beschikbaar zijn.