Beoordeling: 4.00 6 stemmen
 

Eenvoudig beursadviezen vinden

Vandaag de dag is de toegang tot de aandelenmarkten technisch gezien enorm vereenvoudigd door de online beleggingsplatforms. Maar het is ingewikkelder om op eigen benen te staan en zonder veel ervaring winstgevend te beleggen.

Veel beleggers zijn dus op zoek naar beursadviezen om ze te helpen bij het innemen van hun posities.

 

De gratis en betaalde beleggingssignalen:

De meest gebruikte manier om beursadviezen te krijgen is nog steeds om een beroep te doen op de beleggingssignalen, oftewel trendindicatoren voor de activa op de beurzen. Er bestaan verschillende typen beleggingssignalen:

  • De betaalde beleggingssignalen: deze worden geleverd door gespecialiseerde bedrijven, je betaalt met een abonnement of per keer.
  • De gratis beleggingssignalen De meeste brokers bieden hun klanten gratis real time beleggingssignalen die bijzonder betrouwbaar zijn.
  • De sociale signalen: Tot slot bestaat de mogelijkheid om signalen van andere handelaren te krijgen in ruil voor een vergoeding.

Deze signalen geven op basis van wel of niet geautomatiseerde technische analyses de waarschijnlijkheid aan dat de koers van een bepaald aandeel gaat stijgen of dalen. Meestal is er een betrouwbaarheidsindex aan deze signalen verbonden.

 

De analyses van de markten:

Ook worden de markten elke dag grondig onderzocht door beursanalisten. De rapporten van deze analisten zijn toegankelijk via internet op websites die aan de beurs zijn gewijd of in de financiële dagbladen.

Ook hier geldt dat de meeste brokers, waarmee u online in aandelen kunt handelen, hun gebruikers dagelijks gratis marktanalyses ter beschikking stellen. Op die manier kunt u belangrijke gebeurtenissen volgen en geinformeerd worden over de actuale situatie op de verschillende internationale aandelenbeurzen. Met de marktanalyses krijgt u echter geen beursadviezen over alle aandelen op de beurs.

Profiteer van de beursadviezen van uw broker:

Schrijf u nu in bij een gespecialiseerde broker die goede beursadviezen verstrekt aan beleggers die dat wensen. Zo kunt u snel winst maken en de risico's beperken.