De beursindexen

Om alles over de beursindexen en hun notering te weten te komen en om hen op een efficiƫnte wijze online te leren traden kunt u onze toelichtingen en adviezen raadplegen.

Ontdek de beursindexen!
* CFD's zijn complexe instrumenten en brengen, vanwege het gebruik van hefbomen, een hoog risico met zich mee dat u geld verliest. 65% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's met deze provider. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico op verlies van uw geld kunt veroorloven.
Beleggen op de Nasdaq: Live koersen

Net als veel andere beleggers wilt u graag op de Nasdaq handelen. Hier vindt u al onze adviezen om in deze technologische index te beleggen.

Beleggen op de Dow Jones Live koersen

Bent u op zoek naar betrouwbare informatie over de Dow Jones zodat u snelle winsten kunt boeken door in deze indexte beleggen? Hier vindt u onze volledig uitleg en enkele adviezen.

Beleggen op de Dax 30: Realtime koersen

Door op de beurs te beleggen in de DAX 30 kunt u op korte termijn waarschijnlijk aantrekkelijke winsten boeken. Hier kunt u uitvinden wat u moet doen om deze Europese index te analyseren en erin te beleggen.

Live beleggen en notering van de CAC 40

Beleggen in de Franse index CAC 40 is zeker heel winstgevend, maar er moet ook rekening worden gehouden met enkele bijzondere kenmerken. Hier vindt u onze adviezen en alle informatie omtrent de CAC 40 om succesvol in deze index te beleggen.

De index van de Beurs van Londen

Ontdek alles wat u moet weten over de index van de beurs van Londen, de FTSE. Zo kunt u online in deze index beleggen en snel winst maken met behulp van de handelsplatforms.

Index S&P 500: Notering en grafieken

Voordat u in de beursindex S&P 500 gaat beleggen, vindt u hier nuttige informatie over deze index, een historische analyse van de koersen ervan en natuurlijk de realtime koers op de grafieken.

De aandelenindex Euro Stoxx 50

Wilt u graag meer weten over de Euro Stoxx 50 index? Hier vindt u praktische informatie en krijgt u advies om snel winst te maken door online met deze beursbelegging te speculeren.

Openingstijden van de beurs van New York

Ontdek hier wat de openingstijden van de beurs van New York zijn om op het juiste moment te kunnen handelen in de aandelen van deze beurs via de Forex. Op deze pagina vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Koers van de beursindex FTSE MIB

De FTSE MIB is een bijzonder aantrekkelijke index om in te beleggen. U ontdekt in dit artikel de realtime koers van deze index en krijgt informatie en adviezen. Zo kunt u de index analyseren en de historische grafieken beter begrijpen.

AEX 25: Koers van de beurs van Amsterdam

Voordat u begint met online beleggen in de grote beursindexen, willen we u graag laten ontdekken hoe de beursindex AEX 25 van de beurs van Amsterdam is samengesteld, wat de notering ervan is en hoe hij zich heeft ontwikkeld.

De beurs van Tokio in realtime

Wilt u de beurs van Tokio in realtime volgen? Hier is dat mogelijk. En als bonus krijgt u praktische informatie over deze beurs en over het functioneren ervan op mondiaal niveau.

In realtime beleggen op de beurs van Hong Kong

U vindt hier de beurs van Hong Kong met de realtime koers ervan en waardevolle informatie over de beursindex Hang Seng. Daarnaast geven we een historische analyse van de recente ontwikkeling van deze beursindex.

Notering van de beurs van Madrid

De notering van de beurs van Madrid kan heel interessant zijn. U kunt er de belangrijkste Spaanse aandelen volgen of speculeren met de Europese beursindex Ibex 35. In dit artikel leest u nuttige informatie over deze beurs.

De Oostenrijkse beursindex: Austrian Traded Index

Het is mogelijk om online in de Oostenrijkse beursindex, de Austrian Traded Index, te beleggen. Ontdek hier nuttige informatie over deze index, zoals de historische ontwikkeling ervan, de samenstelling en de manier waarop zijn notering tot stand komt.

Beleggen en handelen in de Chinese beursindex

U leest hier hoe u in de Chinese beursindex FTSE China A50 kunt beleggen. Daarnaast krijgt u een uitleg over de manier waarop de index wordt berekend, zijn samenstelling en een technisch-historische analyse van de koersontwikkeling van de afgelopen jaren.

Beleggers op de beurs, of ze nu weinig of veel ervaring hebben, beleggen graag in de grote beursindexen omdat ze eenvoudig functioneren en omdat ze een hoge volatiliteit hebben. Bovendien bieden de meeste brokers de gelegenheid om in deze indexen te beleggen en is het ook mogelijk om er via online banken geld in te investeren.

Daarom hebben we besloten om u in dit gedeelte van de website de belangrijkste Europese en internationale beursindexen te presenteren. U krijgt over elke index belangrijke informatie wat betreft: 

  • De globale samenstelling en de mate van representativiteit van de bedrijven die samen de index vormen.
  • De geschiedenis van de indexen en de manier waarop ze zich ontwikkelen.
  • De meest succesvolle indicatoren die betrekking hebben op deze indexen.

Adviezen om er online in te beleggen.

Dankzij deze informatie zult u beter in staat zijn posities in te nemen. En als u alle begrippen van de markt begrijpt kunt u een effectieve strategie toepassen.

 

Nog geen stem